برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1391 , دوره  22 , شماره  2 ; از صفحه 201 تا صفحه 214 .
 
عنوان مقاله: 

تاثير آنزيم ترانس گلوتاميناز بر زنده ماني لاکتوباسيلوس کازئي، ويژگي هاي فيزيکي شيميايي و حسي ماست همزده بدون چربي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ارومیه
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
Cite:
APA : کپی

مویدزاده، س.، و خسروشاهی اصل، ا.، و زمردی، ش. (1391). تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی, ویژگی های فیزیکی شیمیایی و حسی ماست همزده بدون چربی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی), 22(2), 201-214. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=174314



Vancouver : کپی

مویدزاده ساینا، خسروشاهی اصل اصغر، زمردی شهین. تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی, ویژگی های فیزیکی شیمیایی و حسی ماست همزده بدون چربی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی). 1391 [cited 2021April11];22(2):201-214. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=174314



IEEE : کپی

مویدزاده، س.، خسروشاهی اصل، ا.، زمردی، ش.، 1391. تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی, ویژگی های فیزیکی شیمیایی و حسی ماست همزده بدون چربی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی), [online] 22(2), pp.201-214. Available at: <https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=174314>.



 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 86 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی