برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1391 , دوره  22 , شماره  2 ; از صفحه 103 تا صفحه 112 .
 
عنوان مقاله: 

اثر شرايط محيطي روي مقدار روغن، ويژگي هاي فيزيکي شيميايي و اسيد چرب روغن کرچک

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریز، باشگاه پژوهشگران جوان
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

علیرضالو، ک.، و فتحی آچاچلویی، ب.، و حبیبی نوده، ف. (1391). اثر شرایط محیطی روی مقدار روغن, ویژگی های فیزیکی شیمیایی و اسید چرب روغن کرچک. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی), 22(2), 103-112. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=174301



Vancouver : کپی

علیرضالو کاظم، فتحی آچاچلویی بهرام، حبیبی نوده فاطمه. اثر شرایط محیطی روی مقدار روغن, ویژگی های فیزیکی شیمیایی و اسید چرب روغن کرچک. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی). 1391 [cited 2021June16];22(2):103-112. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=174301



IEEE : کپی

علیرضالو، ک.، فتحی آچاچلویی، ب.، حبیبی نوده، ف.، 1391. اثر شرایط محیطی روی مقدار روغن, ویژگی های فیزیکی شیمیایی و اسید چرب روغن کرچک. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی), [online] 22(2), pp.103-112. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=174301.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 104 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی