نسخه جدید سایت SID.ir

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
زمستان 1390 , دوره  21 , شماره  3 ; از صفحه 57 تا صفحه 69 .
 
عنوان مقاله: 

اثرات سطوح مختلف و روش استفاده از ميکروارگانيسم موثر بر عملکرد و فلور ميکروبي جوجه هاي گوشتي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم دامی، دانشگاه زنجان
 
چکیده: 
لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
  • ندارد
 
طرح های مرتبط: 
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

افسریان، ا.، و شهیر، م.، و موسوی، س.، و حیدری نیا، ا. (1390). اثرات سطوح مختلف و روش استفاده از میکروارگانیسم موثر بر عملکرد و فلور میکروبی جوجه های گوشتی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی), 21(3), 57-69. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=173180



Vancouver : کپی

افسریان امید، شهیر محمدحسین، موسوی سیدمرتضی، حیدری نیا افشین. اثرات سطوح مختلف و روش استفاده از میکروارگانیسم موثر بر عملکرد و فلور میکروبی جوجه های گوشتی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی). 1390 [cited 2022May19];21(3):57-69. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=173180



IEEE : کپی

افسریان، ا.، شهیر، م.، موسوی، س.، حیدری نیا، ا.، 1390. اثرات سطوح مختلف و روش استفاده از میکروارگانیسم موثر بر عملکرد و فلور میکروبی جوجه های گوشتی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی), [online] 21(3), pp.57-69. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=173180.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 100 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی