برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
زمستان 1390 , دوره  3 , شماره  4 ; از صفحه 0 تا صفحه 0 .
 
عنوان مقاله: 

اثرات جايگزيني آرد ماهي با منابع پروتئين گياهي بر شاخص هاي رشد، کارايي تغذيه اي و ترکيب اسيدهاي چرب بافت عضله قزل آلاي رنگين کمان (Oncorhynchus mykiss)

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه ارومیه
 
چکیده: 
هدف از اين تحقيق بررسي اثرات جايگزيني آرد ماهي با منابع پروتئين گياهي در سطوح بالا بر شاخص هاي رشد، کارايي تغذيه اي، ترکيب شيميايي و ترکيب اسيدهاي چرب بافت عضله ماهي قزل آلاي رنگين کمان مي باشد. 700 عدد ماهي با وزن متوسط 2±15 گرم انتخاب و در داخل 12 تانک (300 ليتري) با تراکم 50 عدد در هر تانک نگهداري و به مدت 60 روز با جيره هاي آزمايشي تغذيه شدند. از منابع پروتئين گياهي در 3 سطح 40، 70 و 100 درصد جايگزين آرد ماهي به همراه يک گروه شاهد، استفاده شد. نتايج نشان داد که جايگزيني 40 درصد آرد ماهي جيره با منابع گياهي اثرات منفي معني داري بر شاخص هاي رشد (وزن نهايي 2.0± 69.0گرم)، کارايي تغذيه اي و ترکيب شيميايي بافت عضله ماهيان در مقايسه با گروه شاهد (وزن نهايي 2.0± 71.1گرم) را نداشت (P>0.05). جايگزيني 70 و 100 درصد آرد ماهي جيره با منابع پروتئين گياهي باعث کاهش معني دار شاخص هاي وزن نهايي (بترتيب، 1.0±56.9 و 3.0±47.9)، ضريب تبديل غذايي، پروتئين بافت عضله، ضريب کارايي چربي و پروتئين و ارزش توليدي پروتئين در ماهيان گرديد ( .(P<0.05با افزايش ميزان جايگزيني آرد ماهي با منابع پروتئين گياهي درصد اسيدهاي چرب 18:2n-6 و 18:3n-3 در بافت عضله ماهيان در مقايسه با گروه شاهد بطور معني داري افزايش يافت .(P<0.05)
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
  • ندارد
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

جلیلی، ر.، و آق، ن.، و نوری، ف.، و محسنی، م.، و ایمانی، ا. (1390). اثرات جایگزینی آرد ماهی با منابع پروتئین گیاهی بر شاخص های رشد, کارایی تغذیه ای و ترکیب اسیدهای چرب بافت عضله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). محیط زیست جانوری, 3(4), 0-0. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=172815



Vancouver : کپی

جلیلی رضا، آق ناصر، نوری فرزانه، محسنی ماریا، ایمانی احمد. اثرات جایگزینی آرد ماهی با منابع پروتئین گیاهی بر شاخص های رشد, کارایی تغذیه ای و ترکیب اسیدهای چرب بافت عضله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). محیط زیست جانوری. 1390 [cited 2022January18];3(4):0-0. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=172815



IEEE : کپی

جلیلی، ر.، آق، ن.، نوری، ف.، محسنی، م.، ایمانی، ا.، 1390. اثرات جایگزینی آرد ماهی با منابع پروتئین گیاهی بر شاخص های رشد, کارایی تغذیه ای و ترکیب اسیدهای چرب بافت عضله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). محیط زیست جانوری, [online] 3(4), pp.0-0. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=172815.



 

 
بازدید یکساله 120 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی