برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

مطالعه ترکيب اسيدهاي آمينه لارو تاسماهي ايراني (Acipenser persicus) تغذيه شده با غذاهاي زنده آرتميا و دافني

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی، دانشگاه تربیت مدرس، نور
 
چکیده: 

هدف از اين تحقيق مقايسه ترکيب اسيدهاي آمينه ضروري لارو تاسماهي ايراني (Acipenser persicus) تغذيه شده با آرتميا و دافني است. لاروها از تکثير مصنوعي يک مولد ماده (26.3 کيلوگرم) و يک مولد نر (19 کيلوگرم) بدست آمد و به 3 تانک پرورش منتقل شدند. دماي آب در دوره پرورش 18- 17 درجه سانتيگراد، ميزان pH حدود 8 و ميزان اکسيژن 7- 5.5 ميلي گرم در ليتر اندازه گيري شد. لاروها پس از جذب کيسه زرده (10- 9 بعد از تفريخ) تا روز چهاردهم با آرتميا (Artemia urmiana) و سپس تا روز چهلم طبق شرايط کارگاه با دافني تغذيه شدند. نمونه برداري از لاروها در روزهاي چهاردهم و چهلم انجام شد. نتايج نشان داد که در ميان اسيدهاي آمينه ضروري لارو تاسماهي ايراني، اسيدهاي آمينه آرژنين، لوسين و متيونين نسبت به ساير اسيدهاي آمينه ضروري داراي بالاترين ميزان و هيستيدين (0.9 درصد) داراي کمترين مقدار هستند. در حاليکه در نمونه آرتميا و دافني، متيونين و آرژنين داراي بيشترين مقدار بودند. در آرتميا و دافني، بترتيب اسيد آمينه هيستيدين (0.79 درصد) و فنيل آلانين (0.8 درصد) داراي کمترين مقدار بودند. مقايسه بين ترکيب اسيدهاي آمينه لارو و غذاي زنده نشان داده که اسيد آمينه ضروري فنيل آلانين در روز 14 (65.5-) و روز چهلم (73.4-) بعنوان اسيد آمينه محدودکننده مي باشد، بنابراين بايد به جيره افزوده شوند.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

بابایی، س.، و عابدیان کناری، ع.، و محمدنظری، ر. (1390). مطالعه ترکیب اسیدهای آمینه لارو تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) تغذیه شده با غذاهای زنده آرتمیا و دافنی. مجله علمی شیلات ایران (فارسی), 20(2 (مسلسل 75)), 1-8. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=170376



Vancouver : کپی

بابایی سیده صدیقه، عابدیان کناری عبدالمحمد، محمدنظری رجب. مطالعه ترکیب اسیدهای آمینه لارو تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) تغذیه شده با غذاهای زنده آرتمیا و دافنی. مجله علمی شیلات ایران (فارسی). 1390 [cited 2021August04];20(2 (مسلسل 75)):1-8. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=170376



IEEE : کپی

بابایی، س.، عابدیان کناری، ع.، محمدنظری، ر.، 1390. مطالعه ترکیب اسیدهای آمینه لارو تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) تغذیه شده با غذاهای زنده آرتمیا و دافنی. مجله علمی شیلات ایران (فارسی), [online] 20(2 (مسلسل 75)), pp.1-8. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=170376.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 61 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی