برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
زمستان 1390 , دوره  3 , شماره  4 ; از صفحه 393 تا صفحه 405 .
 
عنوان مقاله: 

اثر پودر فلفل قرمز و چربي بر عملکرد و فراسنجه هاي خوني جوجه هاي گوشتي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم دامی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد کاشمر
 
چکیده: 

به منظور بررسي اثر سطوح مختلف پودر فلفل قرمز و چربي در جيره جوجه هاي گوشتي، آزمايشي در قالب طرح کاملا تصادفي به صورت فاکتوريل (3´2) با 4 تکرار و 12 قطعه پرنده در هر واحد آزمايشي انجام شد. عوامل آزمايش شامل سه سطح پودر فلفل قرمز (صفر، 1.5 و 3 درصد) و دو سطح چربي (صفر و 3 درصد) بود. خوراک و آب به صورت آزاد و به طور دائم در اختيار جوجه ها قرار گرفت. طول دوره آزمايش 42 روز بود. جيره هاي آزمايشي با انرژي و پروتئين مساوي تنظيم شدند. افزايش سطوح چربي سبب کاهش خوراک مصرفي شد. زماني که فلفل همزمان با چربي مورد استفاده قرار گرفت ميزان مصرف خوراک کاهش يافت. حضور فلفل و چربي به تنهايي در جيره سبب افزايش وزن بدن شد، اما زماني که فلفل و چربي با هم مورد استفاده قرار گرفتند افزايش وزن کاهش يافت. افزايش سطوح فلفل و چربي سبب کاهش ضريب تبديل غذايي شد اما زماني که به جيره هاي حاوي چربي فلفل اضافه شد ضريب تبديل غذايي بهبود يافت. در دوره آغازين افزايش سطح فلفل از صفر به 3 درصد سبب افزايش ميزان کلسترول و HDL شد، همچنين افزايش ميزان چربي در جيره سبب افزايش ميزان HDL شد. در دوره رشد با افزايش درصد فلفل قرمز مقدار کلسترول، تري گليسيريد، HDL و LDL کاهش يافت، همچنين افزايش درصد چربي سبب کاهش کلسترول، HDL و LDL و افزايش مقدار تري گليسيريد شد. مخلوط فلفل قرمز و چربي سبب کاهش گلوکز، کلسترول، تري گليسيريد، HDL و LDL شد. در دوره پاياني افزايش درصد فلفل قرمز سبب کاهش ميزان تري گليسيريد شد. مخلوط فلفل قرمز و چربي سبب افزايش گلوکز و کاهش ميزان تري گليسيريد در اين دوره شد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

اربابیان، ه.، و طهماسبی، ع.، و وکیلی، ر.، و زکی زاده چوبتراش، س. (1390). اثر پودر فلفل قرمز و چربی بر عملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی. پژوهش های علوم دامی ایران, 3(4), 393-405. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=160459



Vancouver : کپی

اربابیان هانی، طهماسبی عبدالمنصور، وکیلی رضا، زکی زاده چوبتراش سونیا. اثر پودر فلفل قرمز و چربی بر عملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی. پژوهش های علوم دامی ایران. 1390 [cited 2021July30];3(4):393-405. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=160459



IEEE : کپی

اربابیان، ه.، طهماسبی، ع.، وکیلی، ر.، زکی زاده چوبتراش، س.، 1390. اثر پودر فلفل قرمز و چربی بر عملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی. پژوهش های علوم دامی ایران, [online] 3(4), pp.393-405. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=160459.



 

 
بازدید یکساله 339 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی