مشخصات مقاله عنوان نشریه: پژوهش هاي علوم دامي ايران اطلاعات شماره: زمستان 1390 , دوره 3 , شماره 4 ; از صفحه 335 تا صفحه 343 . عنوان مقاله: عملکرد جوجه گوشتي در دوره آغازين با جيره بر پايه کنجاله سويا و کنجاله پنبه دانه و تعيين بهترين سطح مکمل ليزين نویسندگان: زابلي غلامرضا*, جليلوند قاسم, يوسف الهي مصطفي, پيري عيسي, شجاعيان كمال, بزي حسين, داورپناه اكبر آدرس: * پژوهشکده دامهای خاص، دانشگاه زابل چکیده: هدف از اين پژوهش، تعيين بهترين سطح مکمل ليزين در جيره بر پايه کنجاله پنبه دانه- سويا- ذرت در دوره آغازين جوجه گوشتي بود. براي اين منظور از 360 قطعه جوجه يک روزه سويه راس 308 در قالب طرح کاملا تصادفي استفاده شد (15 جوجه در هر قفس). جيره پايه بر اساس توصيه هاي NRC با استفاده از کنجاله پنبه دانه، کنجاله سويا و ذرت تهيه شد سطوح افزايشي مکمل ليزين: صفر، 0.1، 0.2، 0.3، 0.4 و 0.5 که به جيره پايه با حذف نشاسته اضافه شد. در پايان 14 روزگي، عملکرد و ترکيبات لاشه اندازه گيري شد. نتايج نشان داد که سطوح درجه بندي شده مکمل ليزين بر افزايش وزن بدن، ضريب تبديل خوراک، مصرف خوراک، وزن گوشت سينه، وزن ران و بازدهي اقتصادي اثر معني داري داشت. براي تعيين بهترين سطح مکمل ليزين از روشهاي مدل سازي و بر اساس نقطه شکست استفاده گرديد. بر اساس خط شکسته خطي، نقطه شکست 0.24، 0.26، 0.35 و 0.22 و بر اساس خط شکسته درجه دو نقطه شکست مقادير 0.39، 0.15، 0.52 و 0.33 درصد مکمل جيره به ترتيب براي افزايش وزن بدن، بازدهي خوراک، وزن ماهيچه سينه و وزن ران بود. به نظر مي رسد استفاده از کنجاله پنبه دانه در جيره دوره آغازين جوجه گوشتي مقدار نياز به ليزين را به دليل پايين بودن قابليت هضم اين اسيد آمينه افزايش مي دهد و تعيين بهترين سطح مکمل ليزين در جيره حاوي کنجاله پنبه دانه متاثر از شيوه هاي آماري مدل سازي و پاسخ هاي عملکرد مي باشد و مقدار نياز به مکمل ليزين براي افزايش وزن سينه بيشتر از ساير صفات بود. کلید واژه: جوجه گوشتي(Q2)کنجاله پنبه دانه(Q2)ليزين(Q2)روشهاي مدل سازي(Q2)عملکرد(Q2) چارک 1 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک اول تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی زیاد است. چارک 2 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک دوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع زیاد است. چارک 3 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک سوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع کم است. چارک 4 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک چهارم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی کم است. موضوعات مرتبط: اجزای عملکرداجزا عملکردجوجه های گوشتیمرغ تخم گذارلاشهخصوصیات لاشهمورفولوژی رودهفراسنجه های خونیخودآزمایی پستانعملکرد دانهایدزرفتار ارجاعات: تاثير سطوح مختلف مکمل ليزين و پروتئين خام جيره بر عملکرد، خصوصيات لاشه و دفع ازت جوجه هاي گوشتيبررسي اثرات كنجاله پنبه دانه غني شده با ليزين و فروس سولفات بر عملكرد جوجه هاي گوشتي مقالات نشریه ای مرتبط: تاثير سطوح مختلف مکمل ليزين و پروتئين خام جيره بر عملکرد، خصوصيات لاشه و دفع ازت جوجه هاي گوشتيبرآورد و مقايسه احتياجات ليزين قابل هضم در جوجه هاي گوشتي راس 308 و کاب 500تعيين نياز ليزين مرغان تخم گذار در مرحله اوج توليدتأثير تغذيه کنجاله پنبه دانه تخمير شده بر عملکرد، خصوصيات لاشه و پروفايل چربي سرم خون جوجه هاي گوشتيتعيين قابليت هضم پروتئين و ماده خشک جيره هاي حاوي سه کنجاله گياهي به روش آزمايشگاهي و بررسي اثرات استفاده از آنها بر عملکرد جوجه هاي گوشتي مقالات همایشی مرتبط: اثر سطوح مختلف جایگزینی مخلوط پروتئینی کنجاله کلزا و پودر ضایعات طیور (اکسترود شده و اکسترود نشده) با کنجاله سویا بر عملکرد جوجه های گوشتی 28 روزه (تغذیه و مدیریت پرورش طیور)افزودن پودر برگ مورد (Myrtus communis) به جیره اسیدی شده برای جوجه های گوشتی تحت تنش گرماییاثر استفاده از لیزین مازاد بر وزن امعاء و احشاء و چربی محوطه شکمی در جوجه های گوشتیاثر جایگزینی سطوح مختلف مخلوط پروتئینی کنجاله کلزا و پودر ضایعات طیور (اکسترود شده و اکسترود نشده) با کنجاله سویا بر چربی حفره شکمی و احشا قابل مصرف جوجه های گوشتی (تغذیه و مدیریت پرورش طیور)بررسی اثر مکمل عصاره آویشن فرآوری شده بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه، فاکتورهای خونی و درصد تلفات جوجه های گوشتی ویدئوهای مرتبط از مکتبخونه چکیده انگلیسی بازدید یکساله 131 آخرین های بلاگ تست آنلاین کروناآشنایی با شاخص های hI ،hf و hm از خانواده شاخص هرشچطور مطالب را تنها در یک سایت خاص جستجو کنیمآموزش جستجوی تصویر در گوگلبرقراری پیوند میان ارجاعات درون متنی و آخر متنآیا میان تعداد نویسندگان یک مقاله و تعداد استنادات آن رابطه وجود دارد ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی