برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

تعيين اثرات استفاده از اسيدهاي آمينه کل و قابل هضم بر عملكرد جوجه هاي گوشتي سويه آرين

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* موسسه تحقیقات علوم دامی کشور، کرج
 
چکیده: 
به منظور تعيين اثرات استفاده از اسيد هاي آمينه کل و قابل هضم جيره هاي غذايي بر عملكرد جوجه هاي گوشتي تعداد 400 قطعه جوجه گوشتي يک روزه سويه آرين در قالب طرح کاملا تصادفي با روش فاکتوريل 2×2 با 4 تيمار آزمايشي (جيره هاي غذايي) و 5 تکرار (تعداد 20 قطعه جوجه گوشتي در هر تکرار) استفاده شد. جيره هاي غذايي بر اساس توصيه نيازمندي مواد مغذي و انرژي قابل متابوليسم سويه آرين در دو مرحله سني پرورش صفر تا 21 و 22 تا 42 روزگي تنظيم گرديد. صفات مورد ارزيابي شامل مقدار خوراک مصرفي، وزن زنده، درصد تلفات، ضريب تبديل غذايي و تركيبات لاشه بود. براي بررسي تركيبات لاشه، در سن 42 روزگي از هر تيمار آزمايشي تعداد 4 قطعه پرنده کشتار گرديد. نتايج آزمايش نشان داد که جيره هاي غذايي تنظيم شده با اسيد هاي آمينه قابل هضم نسبت به اسيدهاي آمينه کل مواد خوراکي سبب بهبود وزن زنده، تركيبات لاشه و ضريب تبديل غذايي جوجه هاي گوشتي مي شود. جيره هاي آزمايشي که بر اساس اسيدهاي آمينه کل نسبت به اسيدهاي آمينه قابل هضم نيازمندي جوجه هاي گوشتي بود در عملکرد پرنده بيشتر تاثير داشت. با توجه به نتايج آزمايش جيره نويسي بر اساس اسيد آمينه قابل هضم مواد خوراکي با اسيد آمينه کل نيازمندي جوجه هاي گوشتي سويه آرين قابل توصيه است.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

یعقوب فر، ا.، و محمودی، ا.، و کرکودی، ک. (1390). تعیین اثرات استفاده از اسیدهای آمینه کل و قابل هضم بر عملکرد جوجه های گوشتی سویه آرین. علوم دامی (پژوهش و سازندگی), 24(1 (پیاپی 90)), 28-35. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=158050



Vancouver : کپی

یعقوب فر اکبر، محمودی امیر، کرکودی کیوان. تعیین اثرات استفاده از اسیدهای آمینه کل و قابل هضم بر عملکرد جوجه های گوشتی سویه آرین. علوم دامی (پژوهش و سازندگی). 1390 [cited 2021December04];24(1 (پیاپی 90)):28-35. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=158050



IEEE : کپی

یعقوب فر، ا.، محمودی، ا.، کرکودی، ک.، 1390. تعیین اثرات استفاده از اسیدهای آمینه کل و قابل هضم بر عملکرد جوجه های گوشتی سویه آرین. علوم دامی (پژوهش و سازندگی), [online] 24(1 (پیاپی 90)), pp.28-35. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=158050.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 562 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی