نسخه جدید سایت SID.ir

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
بهار 1390 , دوره  13 , شماره  1 ; از صفحه 55 تا صفحه 64 .
 
عنوان مقاله: 

تاثير زمان برداشت بر ظرفيت آنتي اكسيداني و کيفيت نگهداري ميوه كيوي رقم «هايوارد»

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه گیلان، رشت، ایران
 
چکیده: 
زمان برداشت مي تواند خصوصيات کيفي ميوه کيوي را تحت تاثير قرار دهد. اين پژوهش در قالب طرح کاملا تصادفي با سه تکرار در دانشکده علوم کشاورزي دانشگاه گيلان، در سال 1388 انجام گرفت. کاهش وزن، سفتي بافت، مواد جامد محلول (TSS)، اسيد قابل تيتراسيون (TA)، اسيد آسکوربيک، فنل کل و ظرفيت آنتي اکسيداني ميوه هاي کيوي رقم «هايوراد» برداشت شده با درجه بريکس مختلف پس از چهار ماه انبارداري در دماي 0.5 درجه سانتي گراد، بررسي شد. نتايج نشان داد که ميوه هاي برداشت شده با درجه بريکس بالاتر (بيشتر از 6.5) کاهش وزن بيشتري در پايان انبارداري نشان دادند. همچنين، سفتي بافت اين ميوه ها به طور معني داري در پايان انبارداري کاهش يافت. تاخير در برداشت باعث افزايش ميزان TSS و TSS/TA ميوه ها در پايان دوره انبارداري گرديد. نتايج نشان داد که تاخير در برداشت ميوه هاي کيوي تا درجه بريکس8.5  و نه، به ترتيب باعث افزايش معني دار فنل کل و ويتامين ث در پايان چهار ماه انبارداري در دماي 0.5 درجه سانتي گراد گرديد و پس از آن کاهش يافت، اما ميوه هايي که با درجه بريکس6.5  و نه برداشت شده بودند، نسبت به ديگر زمان هاي برداشت ظرفيت آنتي اکسيداني بالاتري داشتند. درمجموع، تاخير در برداشت باعث افزايش ترکيبات آنتي اکسيداني ميوه کيوي گرديد، اما کيفيت نگهداري ميوه را کاهش داد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
  • ندارد
 
مقالات همایشی مرتبط: 
  • ندارد
 
طرح های مرتبط: 
  • ندارد
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

قاسم نژاد، م.، و قربانعلی پور، ر.، و فتاحی مقدم، ج. (1390). تاثیر زمان برداشت بر ظرفیت آنتی اکسیدانی و کیفیت نگهداری میوه کیوی رقم «هایوارد». به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان), 13(1), 55-64. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=157784



Vancouver : کپی

قاسم نژاد محمود، قربانعلی پور رقیه، فتاحی مقدم جواد. تاثیر زمان برداشت بر ظرفیت آنتی اکسیدانی و کیفیت نگهداری میوه کیوی رقم «هایوارد». به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان). 1390 [cited 2022August13];13(1):55-64. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=157784



IEEE : کپی

قاسم نژاد، م.، قربانعلی پور، ر.، فتاحی مقدم، ج.، 1390. تاثیر زمان برداشت بر ظرفیت آنتی اکسیدانی و کیفیت نگهداری میوه کیوی رقم «هایوارد». به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان), [online] 13(1), pp.55-64. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=157784.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 116 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی