نسخه جدید سایت SID.ir

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
پاييز 1390 , دوره  25 , شماره  3 ; از صفحه 344 تا صفحه 350 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي زمان کاربرد سولفات مس، استرپتومايسين و جيبرليک اسيد بر درصد بي بذري و ويژگي هاي کمي و کيفي ميوه انگور (.Vitis vinifera L) رقم «سياه شيراز»

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شیراز
 
چکیده: 
اين پژوهش در يک باغ تجاري واقع در شهرستان شيراز منطقه قصرالدشت به منظور بررسي اثر سولفات مس و استرپتومايسين بر بي بذر کردن حبه هاي انگور رقم سياه شيراز در قالب طرح بلوک هاي کامل تصادفي با 14 تيمار و 3 تکرار انجام گرديد. بدين منظور سولفات مس (CuSO4.5H2O) 25 ميلي گرم در ليتر و استرپتومايسين 200 ميلي گرم در ليتر 2، 4 و 6 روز قبل از تمام گل به منظور بي بذر کردن حبه ها و جيبرليک اسيد (AG3) 50 ميلي گرم در ليتر، 10 روز بعد از تمام گل براي بزرگ کردن حبه هاي بي بذر شده به روش غوطه وري خوشه، در انگور «سياه شيراز» به کار برده شدند. نتايج نشان داد که سولفات مس و استرپتومايسين در مقايسه با شاهد باعث بي بذر شدن حبه ها شدند. تيمارهاي استرپتومايسين و استرپتومايسين 4 روز+جيبرليک اسيد و سولفات مس 6 روز قبل از تمام گل+جيبرليک اسيد بالاترين درصد بي بذري (حدود 84 درصد) را ايجاد کردند. سولفات مس و استرپتومايسين باعث کاهش تعداد بذر در حبه، وزن خوشه، وزن حبه، طول حبه و قطر حبه نسبت به شاهد شدند. کاربرد جيبرليک اسيد باعث بزرگ شدن حبه هاي بي بذر، افزايش ويتامين C و اسيد کل شد ولي اختلاف معني داري نسبت به شاهد نداشت.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
  • ندارد
 
طرح های مرتبط: 
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

کیامرثی، م.، و عشقی، س. (1390). بررسی زمان کاربرد سولفات مس, استرپتومایسین و جیبرلیک اسید بر درصد بی بذری و ویژگی های کمی و کیفی میوه انگور (.Vitis vinifera L) رقم «سیاه شیراز». علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی), 25(3), 344-350. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=157317



Vancouver : کپی

کیامرثی مسلم، عشقی سعید. بررسی زمان کاربرد سولفات مس, استرپتومایسین و جیبرلیک اسید بر درصد بی بذری و ویژگی های کمی و کیفی میوه انگور (.Vitis vinifera L) رقم «سیاه شیراز». علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی). 1390 [cited 2022June28];25(3):344-350. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=157317



IEEE : کپی

کیامرثی، م.، عشقی، س.، 1390. بررسی زمان کاربرد سولفات مس, استرپتومایسین و جیبرلیک اسید بر درصد بی بذری و ویژگی های کمی و کیفی میوه انگور (.Vitis vinifera L) رقم «سیاه شیراز». علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی), [online] 25(3), pp.344-350. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=157317.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 146 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی