4 SID.ir | تاثير پلي فنول ها بر بيماري هاي پريودنتال
برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

 
عنوان مقاله: 

تاثير پلي فنول ها بر بيماري هاي پريودنتال

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه پریودنتیکس، دانشکده دندان پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اصفهان، ایران
 
چکیده: 

مقدمه: پلي فنول ها شايع ترين آنتي اکسيدان هاي مواد غذايي هستند که نقش مهمي در پيش گيري از بيماري هاي مزمن دارند. پريودنتيت بيماري مزمن ساختار حمايت کننده دندان مي باشد که مي تواند موجب تخريب ساختار پريودنتال و از دست رفتن دندان شود. هدف از اين مطالعه مروري، بررسي تاثير ترکيبات پلي فنول بر بيماري هاي پريودنتال بود.
شرح مقاله: کليه مقالات مرتبط در بانک اطلاعاتي
Pub med که بين سال هاي 2002 تا 2011 منتشر شده بودند، جستجو شدند. پس از مطالعه خلاصه 48 مقاله به دست آمده، 13 مقاله که شرايط مورد نظر را نداشتند حذف شدند و 35 مقاله باقيمانده مورد مطالعه و بررسي قرار گرفت.
نتيجه گيري: با توجه به مطالعات انجام شده در مورد پلي فنول ها به نظر مي رسد استفاده از فرآورده هاي حاوي پلي فنول مي تواند از يک سو در کنترل پلاک بيماران و از سوي ديگر در جلوگيري از پيشرفت بيماري هاي پريودنتال موثر باشد. پيشنهاد مي شود نتايج مطالعات
invitro توسط مطالعات باليني ارزيابي شود.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 221
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی