برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
پاييز 1390 , دوره  8 , شماره  31 ; از صفحه 115 تا صفحه 122 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي تاثير امواج فراصوت و روش هاي پيش فراوري بر استخراج روغن از هسته انار

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشگاه فردوسی مشهد
 
چکیده: 
روغن دانه انار ارزش تغذيه اي بالايي داشته و غني از ترکيبات مختلف مي باشد و کاربردهاي زياد در صنايع خوراکي، دارويي و بهداشتي دارد. در اين پژوهش تاثير امواج پرقدرت فراصوت در فرکانس 20 کيلوهرتز بر راندمان استخراج روغن از دانه انار مورد بررسي قرار گرفت. تيمارهاي مورد مطالعه، شامل روش استخراج روغن در 2 سطح (استخراج با حلال با کمک فراصوت و استخراج با حلال بدون فراصوت)، زمان فرايند در 3 سطح (30، 45 و  60دقيقه) و روش آماده سازي و پيش فراوري دانه ها در 6 سطح (آسياب، خيساندن و آسياب، صوت و آسياب، خيساندن و صوت و آسياب، آسياب و صوت و آبگيري، خيساندن و آسياب و صوت و آبگيري) بودند. نتايج آزمايشات نشان داد که در بين دو روش مورد بررسي، استخراج با امواج فراصوت بدون اين که تاثيري بر ترکيب اسيد هاي چرب و مقدار کمي آنها داشته باشد، بازده استحصال بيشتري را بدست داد. همچنين آماده سازي دانه با آب گرم و فراصوت بازده استخراج روغن را به طور معني داري افزايش داد. افزون بر اين مشخص گرديد که در حضور امواج فراصوت زمان استخراج به 30 دقيقه کاهش يافت.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

بصیری، ش.، و شهیدی، ف.، و کدخدایی، ر.، و فره وش، ر. (1390). بررسی تاثیر امواج فراصوت و روش های پیش فراوری بر استخراج روغن از هسته انار. علوم و صنایع غذایی ایران, 8(31), 115-122. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=150616



Vancouver : کپی

بصیری شادی، شهیدی فخری، کدخدایی رسول، فره وش رضا. بررسی تاثیر امواج فراصوت و روش های پیش فراوری بر استخراج روغن از هسته انار. علوم و صنایع غذایی ایران. 1390 [cited 2022January19];8(31):115-122. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=150616



IEEE : کپی

بصیری، ش.، شهیدی، ف.، کدخدایی، ر.، فره وش، ر.، 1390. بررسی تاثیر امواج فراصوت و روش های پیش فراوری بر استخراج روغن از هسته انار. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 8(31), pp.115-122. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=150616.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 222 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی