برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

اثر چيتوزان بر افزايش عمر پس از برداشت و ويژگي هاي کيفي انگور رقم شاهرودي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشکده علوم باغبانی و گیاه پزشکی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران
 
چکیده: 
چيتوزان به عنوان يک پليمر زيستي، کاربردهاي فراواني در کشاورزي دارد. پوشش دهي ميوه ها و سبزي ها با چيتوزان در افزايش زمان ماندگاري آنها نقش مثبت دارد، زيرا پوشش چيتوزان نوعي بسته بندي فعال ايجاد کرده و از رشد قارچ ها جلوگيري مي کند و کيفيت ظاهري ميوه ها را به مدت طولاني تري حفظ مي نمايد. در اين آزمايش اثر چيتوزان بر افزايش زمان ماندگاري پس از برداشت و حفظ کيفيت انگور رقم شاهرودي مورد بررسي قرار گرفت. ابتدا ميوه ها با محلول چيتوران 0.5 و 1% تيمار شده و سپس در انبار 2 oC و رطوبت نسبي 90% به مدت 90 روز انبار شدند. تغييرات در وزن، رنگ، pH، فساد و فاکتورهاي کيفي ميوه مورد ارزيابي قرار گرفت. نتايج نشان دادند که چيتوزان ميزان کاهش وزن، فساد، قهوه اي شدن، ترک خوردگي و ريزش حبه ها را کاهش و کيفيت آنها را افزايش داده است. هر چند، دو غلظت مورد استفاده چيتوزان در برخي موارد تفاوت معني داري با يکديگر نشان ندادند، اما در برخي موارد غلظت 1% بهتر از 0.5% چيتوزان توانست ضمن افزايش زمان ماندگاري پس از برداشت انگور، کيفيت آنها را حفظ نمايد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

مستوفی، ی.، و دهستانی اردکانی، م.، و رضوی، س. (1390). اثر چیتوزان بر افزایش عمر پس از برداشت و ویژگی های کیفی انگور رقم شاهرودی. علوم و صنایع غذایی ایران, 8(30 (ویژه نامه)), 93-102. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=149309



Vancouver : کپی

مستوفی یونس، دهستانی اردکانی مریم، رضوی سیدهادی. اثر چیتوزان بر افزایش عمر پس از برداشت و ویژگی های کیفی انگور رقم شاهرودی. علوم و صنایع غذایی ایران. 1390 [cited 2022January20];8(30 (ویژه نامه)):93-102. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=149309



IEEE : کپی

مستوفی، ی.، دهستانی اردکانی، م.، رضوی، س.، 1390. اثر چیتوزان بر افزایش عمر پس از برداشت و ویژگی های کیفی انگور رقم شاهرودی. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 8(30 (ویژه نامه)), pp.93-102. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=149309.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 119 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی