برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1390 , دوره  27-2 , شماره  3 ; از صفحه 373 تا صفحه 377 .
 
عنوان مقاله: 

اثر اسيد جيبرليک، حلقه برداري، تنک حبه و خوشه بر خصوصيات ميوه انگور رقم ياقوتي (مقاله كوتاه علمي)

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان فارس، شیراز
 
چکیده: 

انگور ياقوتي زودرس ترين رقم انگور در ايران است که بيشتر در مناطق نيمه گرمسيري کشور به منظور توليد ميوه نوبرانه کاشته مي شود. اما متراکم و ريز بودن حبه هاي آن که در مورد انگورهاي تازه خوري جزو صفات نامطلوب مي باشد موجب شده است که قدرت رقابت با ساير ارقام انگور را نداشته باشد. بدين منظور براي بهبود کيفي ميوه اين رقم از روش هاي حلقه برداري، استفاده از هورمون اسيد جيبرليک، تنک حبه و خوشه استفاده گرديد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
-
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
Cite:
APA : کپی

حیدری، م.، و ابوطالبی جهرمی، ع.، و کرمی، م.، و محمدی، ع. (1390). اثر اسید جیبرلیک, حلقه برداری, تنک حبه و خوشه بر خصوصیات میوه انگور رقم یاقوتی (مقاله کوتاه علمی). مجله به زراعی نهال و بذر (نهال و بذر), 27-2(3), 373-377. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=145370



Vancouver : کپی

حیدری مجید، ابوطالبی جهرمی عبدالحسین، کرمی محمدجواد، محمدی عبدالحسین. اثر اسید جیبرلیک, حلقه برداری, تنک حبه و خوشه بر خصوصیات میوه انگور رقم یاقوتی (مقاله کوتاه علمی). مجله به زراعی نهال و بذر (نهال و بذر). 1390 [cited 2021April18];27-2(3):373-377. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=145370



IEEE : کپی

حیدری، م.، ابوطالبی جهرمی، ع.، کرمی، م.، محمدی، ع.، 1390. اثر اسید جیبرلیک, حلقه برداری, تنک حبه و خوشه بر خصوصیات میوه انگور رقم یاقوتی (مقاله کوتاه علمی). مجله به زراعی نهال و بذر (نهال و بذر), [online] 27-2(3), pp.373-377. Available at: <https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=145370>.



 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 342 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی