APA :
کپیبوربوری، م.، و طهرانی، م. (1389). اثر برهمکنش مقادیر و روش مصرف مس و روی بر خصوصیات گیاهی و پروتئین گندم. فیزیولوژی گیاهان زراعی, 2(8), 29-44. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=145220
Vancouver :
کپی بوربوری محمدرضا، طهرانی محمدمهدی. اثر برهمکنش مقادیر و روش مصرف مس و روی بر خصوصیات گیاهی و پروتئین گندم. فیزیولوژی گیاهان زراعی. 1389 [cited 2022May25];2(8):29-44. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=145220
IEEE :
کپی بوربوری، م.، طهرانی، م.، 1389. اثر برهمکنش مقادیر و روش مصرف مس و روی بر خصوصیات گیاهی و پروتئین گندم. فیزیولوژی گیاهان زراعی, [online] 2(8), pp.29-44. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=145220.