برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
ارديبهشت 1390 , دوره  13 , شماره  3 ; از صفحه 399 تا صفحه 409 .
 
عنوان مقاله: 

بعضي از خواص تغذيه اي ارقام انتخاب شده جديد سورگوم بعد از تخمير

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
*
 
چکیده: 

مقدار انرژي کل، پروتئين و هضم پذيري آن، عوامل ضد تغذيه اي و عناصر معدني کل و قابل استخراج چهار رقم سورگم تازه اصلاح شده (Eri-1, SHK-ABA-4, SHK-ABA-6, SHK-ABA-10) قبل و بعد از تخمير مورد مطالعه قرار گرفت. مقدار اسيد فايتيک آرد خام قبل از تخمير در محدوده 16.07 تا 38.64 و بعد از تخمير ضمن کاهش معني دار (P£0.05) در محدوده 2.27 تا 35.51 ميلي گرم در صد گرم بود. مقدار تانن آرد خام قبل از تخمير در محدوده 31.90 تا 184.25 و بعد از تخمير ضمن کاهش معني دار (P£0.05) در محدوده 16.50 تا 52.25 ميلي گرو بر صد گرم بود. در حاليکه مقدار پلي فنل هاي آرد خام قبل از تخمير در محدوده 476.46 تا 544.44 بود، بعد از تخمير ضمن کاهش معني دار (P£0.05) 447.38 تا 530.58 ميلي گرم درصد گرم شد. مقدار انرژي کل آرد خام قبل از تخمير درحدود، 367.23 تا 372.5 کيلوکالري براي صد گرم و بعد از تخمير ضمن کاهش کمي در محدوده 365.44 تا 370.60 کيلوکالري براي صد گرم بود. هضم پذيري پروتئين آرد خام در دامنه 37.00 تا 57.19 درصد و بعد از تخمير ضمن افزايش معني دار (P£0.05) در دامنه 44.01 تا 70.38 درصد بود. تخمير آرد ارقام سورگوم موجب افزايش معني دار (P£0.05) در مقدار عناصر کل و قابل استخراج کلسيم (Ca) فسفر (P) و آهن (Fe) شد.

 
کلید واژه: 


 
موضوعات مرتبط: 
-
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
Cite:
APA : کپی

عبدالسد، ب.، و عبداله، ا.، و یعقوب، ا.، و محمداحمد، ا.، و بابیکر، ا. (1390). بعضی از خواص تغذیه ای ارقام انتخاب شده جدید سورگوم بعد از تخمیر. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی, 13(3), 399-409. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=144522



Vancouver : کپی

عبدالسد ب.ح.، عبداله ا.ح.، یعقوب ا.الجاسم.، محمداحمد ای.ا.، بابیکر ای.ای.. بعضی از خواص تغذیه ای ارقام انتخاب شده جدید سورگوم بعد از تخمیر. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی. 1390 [cited 2021April15];13(3):399-409. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=144522



IEEE : کپی

عبدالسد، ب.، عبداله، ا.، یعقوب، ا.، محمداحمد، ا.، بابیکر، ا.، 1390. بعضی از خواص تغذیه ای ارقام انتخاب شده جدید سورگوم بعد از تخمیر. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی, [online] 13(3), pp.399-409. Available at: <https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=144522>.



 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 87 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی