برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

بررسي سطوح مختلف تفاله گوجه فرنگي خشک در عملکرد مرغ هاي تخمگذار

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه مهندسی علوم، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد مراغه
 
چکیده: 

اين آزمايش جهت ارزيابي اثر سطوح مختلف تفاله گوجه فرنگي خشک شده در جيره هاي غذايي مرغ هاي تخم گذار روي عملکرد و کيفيت تخم مرغ آنها انجام گرفت. آزمايش در قالب طرح کاملا تصادفي با تعداد 192 قطعه مرغ تخمگذار سويه هاي – لاين  36-Wاز سن 65 تا 73 هفتگي در چهار تيمار و چهار تکرار و با سطوح (شاهد) 0، 5، 7.5 و 10 درصد تفاله گوجه فرنگي خشک و به مدت 8 هفته انجام گرديد. نتايج حاصله نشان داد که افزودن 10 درصد تفاله گوجه فرنگي به جيره هاي غذايي مرغ هاي تخم گذار داراي اثرات مثبت در روي درصد توليد، وزن تخم مرغ، توليد توده اي و وزن پوسته تخم مرغ ها مي باشد، در نتيجه استفاده از آن تا سطح 10 درصد جيره هاي غذايي مرغ هاي تخم گذار بدون داشتن هر نوع اثرات سوء در روي سلامتي آنها قابل توصيه است.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 198
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی