برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
زمستان 1389 , دوره  6 , شماره  4 ; از صفحه 286 تا صفحه 296 .
 
عنوان مقاله: 

ويژگي هاي فيزيکوشيميايي و رئولوژيک بتاگلوکان استخراج شده از جو بدون پوشينه

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
 
چکیده: 

در اين پژوهش ويژگي هاي فيزيکوشيميايي، رئولوژيک و بافتي بتاگلوکان استخراج شده از چهار لاين جو بدون پوشينه ايراني (EHDS4, EHDS18, ALELI, CAM-B) مورد بررسي قرار گرفت. به منظور استخراج بتاگلوکان، از دو روش آب داغ و اسيدي استفاده شد. نتايج حاصل از اين پژوهش نشان داد که بالاترين ميزان بتاگلوکان در ميان لاين هاي جو بدون پوشينه متعلق به نمونه EHDS4 بود. بتاگلوکان استخراج شده به روش آب داغ نسبت به روش اسيدي از خلوص بيشتري برخوردار بود. نتايج آزمون رنگ سنجي نشان داد که بتاگلوکان استخراج شده به روش آب داغ در مقايسه با روش اسيدي از روشني (L*) بيشتري برخوردار بود. ميزان کف کنندگي، ويسکوزيته و ظرفيت نگهداري آب نمونه هاي بتاگلوکان استخراج شده به روش آب داغ در مقايسه با روش اسيدي بالاتر بود. از نظر ويژگي هاي رئولوژيک نيز بتاگلوکان استخراج شده به روش آب داغ داراي انديس رفتار جريان پايين تر و ضريب قوام بيشتري در مقايسه با بتاگلوکان اسيدي بود و نتايج بررسي ويژگي هاي رئولوژيک نشان داد که مدل قانون توان به خوبي قادر به پيشگويي رفتار جريان نمونه هاي بتاگلوکان است. تجزيه و تحليل ويژگي هاي بافتي بتاگلوکان استخراج شده به روش آب داغ به لحاظ تمامي ويژگي هاي بافتي در مقايسه با روش اسيدي ويژگي هاي بافتي بهتري از خود نشان دادند. در نهايت مي توان نتيجه گيري کرد که استفاده از بتاگلوکان استخراج شده به روش آب داغ در مقايسه با روش اسيدي جهت استفاده در فرمولاسيون مواد غذايي و توليد غذاهاي فراسودمند ارحجيت دارد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

امیری عقدایی، س.، و اعلمی، م.، و جعفری، س.، و صادقی ماهونک، ع. (1389). ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیک بتاگلوکان استخراج شده از جو بدون پوشینه. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, 6(4), 286-296. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=135739



Vancouver : کپی

امیری عقدایی سیدسهیل، اعلمی مهران، جعفری سیدمهدی، صادقی ماهونک علیرضا. ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیک بتاگلوکان استخراج شده از جو بدون پوشینه. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران. 1389 [cited 2021June24];6(4):286-296. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=135739



IEEE : کپی

امیری عقدایی، س.، اعلمی، م.، جعفری، س.، صادقی ماهونک، ع.، 1389. ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیک بتاگلوکان استخراج شده از جو بدون پوشینه. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 6(4), pp.286-296. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=135739.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 105 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی