5 SID.ir | بررسي استفاده از حسابداري و روش هاي آن در خصوص محصولات كشاورزي (مطالعه موردي: قارچ خوراكي)
برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

 
عنوان مقاله: 

بررسي استفاده از حسابداري و روش هاي آن در خصوص محصولات كشاورزي (مطالعه موردي: قارچ خوراكي)

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران مرکزی
 
چکیده: 

لازمه برنامه ريزي و به دنبال آن کنترل به عنوان دو وظيفه مديريت در شرکت هاي توليدي بويژه شرکت هاي توليدي قارچ خوراکي، در اختيار داشتن بهاي تمام شده است که خود محصول يک سيستم مناسب حسابداري صنعتي يا بهاي تمام شده مي باشد.
در اين تحقيق ابتدا با بررسي واحد هاي فعال در حوزه تحقيق، معين گرديد که هيچ کدام از اين واحد ها از سيستم حسابداري بهاي تمام شده مدون در امر تعيين بهاي تمام شده خود استفاده نمي کنند. بنابراين با اثبات اين فرضيه كه در صنعت توليد قارچ از سيستم حسابداري بهاي تمام شده استفاده نمي گردد، طراحي و به تاييد رساندن سيستم حسابداري بهاي تمام شده مورد لحاظ قرار گرفت. پس از شناخت مباني نظري و مطالعه کتابخانه اي و ميداني محصول جهت ارايه الگوي بهاي تمام شده يکي از واحدهاي فعال در حوزه تحقيق که اکثر ويژگيهاي مورد نظر را در برداشت، انتخاب و ضمن شناخت فرآيند توليدي آن، از نزديک تمام عوامل موثر در بهاي تمام شده شناسايي و متناسب با آن الگوي بهاي تمام شده مناسب طراحي گرديد
.
جهت اطمينان از کاربردي بودن سيستم پيشنهادي پس از حصول اطمينان از نبود و فقدان اطلاعات قابل اتكا جهت آزمون سيستم طراحي شده در شركت و محيط تحقيق از روش دلفي براي تاييد قابليت آن استفاده گرديد. در نتيجه برآيند دو روش در مجموع نشان داد که سيستم طراحي شده عملي، کاربردي و اجرايي مي باشد
.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 357
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی