APA :
کپیرفیعی، ز.، و جعفری، س.، و اعلمی، م.، و خمیری، م. (1390). ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره برگ زیتون و کاربرد آن در روغن آفتابگردان. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی), 21(1), 11-23. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=132386
Vancouver :
کپی رفیعی زهرا، جعفری سیدمهدی، اعلمی مهران، خمیری مرتضی. ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره برگ زیتون و کاربرد آن در روغن آفتابگردان. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی). 1390 [cited 2022May23];21(1):11-23. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=132386
IEEE :
کپی رفیعی، ز.، جعفری، س.، اعلمی، م.، خمیری، م.، 1390. ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره برگ زیتون و کاربرد آن در روغن آفتابگردان. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی), [online] 21(1), pp.11-23. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=132386.