برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

اثر برخي نگه دارنده هاي مواد غذايي متداول در ايران بر آنزيم هاي پراکسيداز و تايروزيناز بزاقي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه زیست شناسی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه گیلان، رشت
 
چکیده: 

 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

حیدری، ز.، و سریری، ر. (1389). اثر برخی نگه دارنده های مواد غذایی متداول در ایران بر آنزیم های پراکسیداز و تایروزیناز بزاقی. فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی), 4(4 (پیاپی 11)), 41-50. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=130601



Vancouver : کپی

حیدری زهرا، سریری ریحانه. اثر برخی نگه دارنده های مواد غذایی متداول در ایران بر آنزیم های پراکسیداز و تایروزیناز بزاقی. فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی). 1389 [cited 2021May16];4(4 (پیاپی 11)):41-50. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=130601



IEEE : کپی

حیدری، ز.، سریری، ر.، 1389. اثر برخی نگه دارنده های مواد غذایی متداول در ایران بر آنزیم های پراکسیداز و تایروزیناز بزاقی. فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی), [online] 4(4 (پیاپی 11)), pp.41-50. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=130601.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 45 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی