5 SID.ir | بررسي سيستم پخت دي اكسيد منگنز ، بر خواص آميزه هاي پليمر پلي سولفايد مايع
برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

 
عنوان مقاله: 

بررسي سيستم پخت دي اكسيد منگنز ، بر خواص آميزه هاي پليمر پلي سولفايد مايع

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
 
چکیده: 

يکي از انواع پليمرهائي که در صنعت ساخت درزگيرها مورد استفاده مي باشد، پلي سولفايد مايع است. سيستم پخت و درجه پخت از مهمترين عوامل تعيين كننده خواص فيزيكي، مكانيكي و شيميائي درزگيرهاي پلي سولفايدي هستند. اين پليمر مايع داراي سيستم هاي پخت متنوعي مي باشد که بنابر سيستم پخت و اجزاء آميزه متناسب با آن، نوع مصرف نهائي آنها تعيين مي گردد. عمده ترين عوامل پخت اين پليمرهاي مايع عبارتند از دي اکسيد منگنز، پراکسيد سرب و دي کرومات سديم. دي اکسيد منگنز يکي از عوامل پخت اين درزگيرها است که استفاده از آنها را در مخازن سوخت لاستيکي هواپيما ميسر مي سازد. اجزاء فرمولاسيون در جهت دستيابي به خواص مطلوب، يکي از اساسي ترين مسائل در رابطه با ساخت اين درزگيرهاي دوجزئي است. بررسي ميزان تأثير اين اجزاء روي خواص فيزيکي و مکانيکي آميزه ها نشان مي دهد که هر کدام از اين اجزاء بنابر سيستم پخت مورد استفاده تأثيرات متفاوتي بر اين خواص دارند. در اين تحقيق، آزمايشات توسط روش تاگوچي طراحي شده اند و آزمون هاي خواص فيزيکي و مکانيکي بر روي همه آميزه ها انجام گرديده و نتايج حاصل مورد مقايسه و تجزيه و تحليل قرار گرفتند. در انتها سيستم پختي که توسط آن بهينه اي از خواص فيزيکي و مکانيکي حاصل گرديد، ارائه شده است.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  بازدید یکساله 127
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی