برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

تغييرات خواص ويسكو الاستيك انگور سفيد بيدانه در طي رسيدن

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه ارومیه
 
چکیده: 

به منظور بررسي خواص ويسکو الاستيک انگور سفيد بيدانه در حين رسيدن، آزمون استراحت تنش جداگانه بر روي حبه کامل، گوشت ميوه و پوست آن انجام گرفت. انگور در هفت مرحله با فواصل زماني يک هفته از يک تاک معين برداشت و پس از آماده سازي نمونه، آزمايش استراحت تنش با استفاده از يک دستگاه سنجش بافت اجرا گرديد. با استفاده از يک سري اعداد فرضي جمله اول مدل سه جزيي ماکسول عمومي تعيين و پس از آن داده هاي آزمايش با اين مدل ارزيابي شد. نتايج نشان داد که در طي دوره رسيدن ميوه از درجه بريکس 16.0 t 0.45 تا 22.5 t 0.25 مقدار تنش اوليه (تنش در زمان صفر) لازم براي ايجاد يک کرنش ثابت در ميوه کامل کاهش ولي زمان استراحت تنش در گستره 41.681 تا 45.63 ثانيه تقريبا ثابت باقي مي ماند. طبق نتايج بدست آمده با رشد و رسيدن ميوه، رفتار الاستيک پوست انگور تشديد و سفتي گوشت ميوه افزايش مي يابد. بر طبق نتايج در مقايسه با گوشت ميوه پوست آن در تغييرات خواص ويسکوالاستيک ميوه کامل نقش تعيين کننده دارد. همچنين بر اساس نتايج حاصل از آناليز رگرسيون غير خطي، مقدار اجزا الاستيک مدل، با طي شدن زمان رشد و رسيدن در مورد گوشت ميوه افزايش و در مورد پوست و حبه ي کامل کاهش يافت. مدل سه جزيي ماکسول عمومي با ضريب تبيين بسيار بالايي بر روي داده هاي تجربي برازش گرديد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

حسن پور، ع.، و اسماعیلی، م.، و مدرس مطلق، ا.، و رحمانی دیدار، ع. (1389). تغییرات خواص ویسکو الاستیک انگور سفید بیدانه در طی رسیدن. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی), 3.20(2), 133-145. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=121375



Vancouver : کپی

حسن پور علی، اسماعیلی محسن، مدرس مطلق اسعد، رحمانی دیدار علاالدین. تغییرات خواص ویسکو الاستیک انگور سفید بیدانه در طی رسیدن. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی). 1389 [cited 2021October27];3.20(2):133-145. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=121375



IEEE : کپی

حسن پور، ع.، اسماعیلی، م.، مدرس مطلق، ا.، رحمانی دیدار، ع.، 1389. تغییرات خواص ویسکو الاستیک انگور سفید بیدانه در طی رسیدن. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی), [online] 3.20(2), pp.133-145. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=121375.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 116 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی