برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

تاثير کاربرد پس از برداشت پوتريسين و نيتريک اکسيد بر برخي خواص کيفي و محتواي فنلي کل ميوه انگور رقم سفيد بي دانه

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه باغبانی، دانشگاه ارومیه
 
چکیده: 

تاثير کاربرد پوتريسين و نيتريک اکسيد در غلظتهاي مختلف بر کيفيت و عمر پس از برداشت ميوه هاي انگور رقم سفيد بيدانه در دماي 1-0 درجه سانتي گراد و رطوبت نسبي 85-95% بررسي شد. ميوه ها با سديم نيتروپروسايد (ماده آزاد كننده نيتريك اكسيد) در غلظتهاي (0، 3 ،5 و 7 ميكرو مولار) و پوتريسين در غلظتهاي (0،1  و 2 ميلي مولار) و ترکيب هاي مختلف آن ها، تيمار شدند و در دماي 1-0 درجه سانتي گراد به مدت 3 ماه نگهداري شدند. پس از 3 ماه خواص کيفي ميوه ها شامل ميزان کاهش وزن، pH، ميزان پوسيدگي، اسيدهاي آلي، مواد جامد محلول، ويتامين ث و تركيبات فنلي کل ارزيابي شد. تيمارهاي پوتريسين و نيتريک اکسيد به طور معني داري به ترتيب در سطح خطاي %5 و %1 باعث کاهش پوسيدگي در طول دوره انبارماني شدند. موثرترين غلظت نيتريک اکسيد در کنترل بيماريها غلظت 5 ميکرومول بر ليتر و موثرترين غلظت پوتريسين 2 ميلي مول بر ليتر بود. همچنين تاثير تيمارهاي پوتريسين و نيتريک اکسيد بر ميزان فنول کل و اسيديته ميوه معني دار بودند. کاربرد تيمارهاي پوتريسين و نيتريک اکسيد مي تواند جايگزين مناسبي براي مواد شيميايي در تکنولوژي پس از برداشت انگورهاي روميزي باشد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
Cite:
APA : کپی

اصغری، م.، و خمیری ثانی، م. (1389). تاثیر کاربرد پس از برداشت پوتریسین و نیتریک اکسید بر برخی خواص کیفی و محتوای فنلی کل میوه انگور رقم سفید بی دانه. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی), 3.20(2), 61-72. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=121369



Vancouver : کپی

اصغری محمدرضا، خمیری ثانی منصوره. تاثیر کاربرد پس از برداشت پوتریسین و نیتریک اکسید بر برخی خواص کیفی و محتوای فنلی کل میوه انگور رقم سفید بی دانه. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی). 1389 [cited 2021April14];3.20(2):61-72. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=121369



IEEE : کپی

اصغری، م.، خمیری ثانی، م.، 1389. تاثیر کاربرد پس از برداشت پوتریسین و نیتریک اکسید بر برخی خواص کیفی و محتوای فنلی کل میوه انگور رقم سفید بی دانه. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی), [online] 3.20(2), pp.61-72. Available at: <https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=121369>.



 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 178 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی