APA :
کپیاصغری، م.، و خمیری ثانی، م. (1389). تاثیر کاربرد پس از برداشت پوتریسین و نیتریک اکسید بر برخی خواص کیفی و محتوای فنلی کل میوه انگور رقم سفید بی دانه. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی), 3.20(2), 61-72. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=121369
Vancouver :
کپی اصغری محمدرضا، خمیری ثانی منصوره. تاثیر کاربرد پس از برداشت پوتریسین و نیتریک اکسید بر برخی خواص کیفی و محتوای فنلی کل میوه انگور رقم سفید بی دانه. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی). 1389 [cited 2021April14];3.20(2):61-72. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=121369
IEEE :
کپی اصغری، م.، خمیری ثانی، م.، 1389. تاثیر کاربرد پس از برداشت پوتریسین و نیتریک اکسید بر برخی خواص کیفی و محتوای فنلی کل میوه انگور رقم سفید بی دانه. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی), [online] 3.20(2), pp.61-72. Available at: <https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=121369>.