برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

بهينه سازي توليد پكتين لياز از تفاله خرما توسط آسپرژيلوس نايجر با كاربرد روش سطح پاسخ

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه ارومیه
 
چکیده: 

در اين تحقيق اثر هفت فاكتور، غلظت آمونيوم سولفات، پتاسيم دي هيدروژن فسفات، غلظت تفاله خرما، pH، اندازه تلقيح، سرعت بهمزدن و زمان تخمير بر توليد پكتين لياز توسط آسپرژيلوس نايجر در دو مرحله مورد بررسي قرار گرفت. در مرحله اول اثر اين فاكتور ها با كاربرد طرح فاكتوريل ناقص مورد مطالعه قرار گرفت. بر پايه نتايج اين مرحله سه فاكتور، pH، غلظت آمونيوم سولفات و زمان تخمير براي مطالعات بيشتر در نظر گرفته شدند. مرحله دوم با استفاده از طرح كامپوزيت مركزي براي يافتن شرايط بهينه pH، غلظت آمونيوم سولفات و زمان تخمير انجام شد. بعد از تجزيه طرح كامپوزيت مركزي، بهترين شرايط براي توليد حد اكثر آنزيم پكتين لياز به ترتيب زير تعيين گرديد: غلظت آمونيوم سولفات %0.35، زمان تخمير 73.93 ساعت وpH  4.82، فعاليت آنزيم در اين شرايط بهينه شده 1.38 U.ml-1 بود.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 68
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی