برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
بهار 1386 , دوره  1 , شماره  3 ; از صفحه 241 تا صفحه 250 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي امکان بهبود کيفيت ذرت سيلو شده و کاهش مدت زمان عمل آوري آن با استفاده از افزودني هاي ميکروبي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشگاه آزاد اسلامی اراک
 
چکیده: 

به منظور کاهش مدت زمان سيلو کردن ذرت علوفه اي از 21 روز به 14 روز و بهبود کيفيت آن، آزمايشي در قالب طرح کاملا تصادفي با 5 تيمار مختلف و با سه تکرار انجام شد. تيمارها با افزودن مقادير متفاوت باکتري لاکتوباسيلوس پلانتاروم (LP) و مخمر ساکاروميسس سرويسيه(SC)  به علوفه ذرت در نظر گرفته شد. تيمارها شامل پنج سطح تيمار بدون هيچ گونه افزودني به عنوان شاهد (LP0-SC0)، 0.5 گرم لاکتوباسيلوس پلانتاروم در 100 کيلو علوفه ذرت (LP1-SC0)،  0.75گرم لاکتوباسيلوس پلانتاروم در 100 کيلو علوفه ذرت (LP2-SC0)، 0.5 گرم ساکاروميسس سرويسيه در 100 کيلو علوفه ذرت (LP0-SC1)،0.5  گرم لاکتوباسيلوس پلانتاروم و 0.5 گرم ساکاروميسس سرويسيه در 100 کيلو علوفه ذرت(LP1-SC1)  بودند. شبيه سازي ساختمان سيلو توسط بشکه هاي پلاستيکي صورت گرفت. در پايان روزهاي 7، 14، 21 نمونه برداري انجام و pH ، ماده خشک، اسيد لاکتيک، اسيد استيک و خصوصيات ظاهري مواد سيلويي مورد ارزيابي قرار گرفت. در هر بار نمونه برداري و در پايان روزهاي 14 و 21 گروه سوم (LP2-SC0) داراي کمترين pH و بيشترين مقدار اسيد لاکتيک بود. مقدار pH و اسيد لاکتيک در روز 21 با تيمار سوم تفاوت معني داري با ساير گروه ها داشت (p<0.05). بنابراين به نظر مي رسد با استفاده مناسب از افزودني هاي باکتريايي مي توان ضمن حفظ کيفيت مواد سيلويي و جلوگيري از فساد آن، مدت آماده سازي را نيز يک هفته کاهش داد. اما مصرف علوفه سيلو شده در کمتر از 21 روز توصيه نمي شود.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
Cite:
APA : کپی

منصوری یاراحمدی، ح. (1386). بررسی امکان بهبود کیفیت ذرت سیلو شده و کاهش مدت زمان عمل آوری آن با استفاده از افزودنی های میکروبی. یافته های نوین کشاورزی, 1(3), 241-250. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=120280



Vancouver : کپی

منصوری یاراحمدی حسین. بررسی امکان بهبود کیفیت ذرت سیلو شده و کاهش مدت زمان عمل آوری آن با استفاده از افزودنی های میکروبی. یافته های نوین کشاورزی. 1386 [cited 2021April17];1(3):241-250. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=120280



IEEE : کپی

منصوری یاراحمدی، ح.، 1386. بررسی امکان بهبود کیفیت ذرت سیلو شده و کاهش مدت زمان عمل آوری آن با استفاده از افزودنی های میکروبی. یافته های نوین کشاورزی, [online] 1(3), pp.241-250. Available at: <https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=120280>.



 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 184 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی