4 SID.ir | برآورد تمايل به پرداخت مصرف کنندگان براي افزايش کيفيت نان در سال 1386 (مطالعه موردي شهر اصفهان)
برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
عنوان مقاله: 

برآورد تمايل به پرداخت مصرف کنندگان براي افزايش کيفيت نان در سال 1386 (مطالعه موردي شهر اصفهان)

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشکده‌ علوم اداری و اقتصاد، دانشگاه اصفهان
 
چکیده: 

اين مطالعه با استفاده از روش ارزش يابي مشروط و با استفاده از تکنيک بازي قيمت دهي به ارزيابي تمايل به پرداخت مصرف کنندگان نان براي افزايش کيفيت انواع مختلف نان در شهر اصفهان در سال 1386، پرداخته است. براي اين منظور پرسشنامه اي تدوين و توسط 1112 نفر از افرادي که در حال بازگشت از نانوايي بودند، به طور تصادفي تکميل گرديد. نتايج نشان مي دهد که براي افزايش کيفيت انواع مختلف يک قرص نان (نزديک شدن کيفيت نان به کيفيت مورد تاييد کارشناسان بهداشت) تمايل به پرداخت وجود دارد، به گونه اي که اين تمايل به پرداخت براي افزايش کيفيت نان بربري ماشيني در حدود 100 ريال، نان تنوري در حدود 75 ريال، نان خانگي ماشيني در حدود 90 ريال، نان قپي در حدود 95 ريال، نان ماشيني درحدود 60 ريال و براي نان نيمه حجيم در حدود 170 ريال است. مصرف کنندگان حاضر به پرداخت پول بيشتر براي افزايش کيفيت نان سنگک نيستند. همچنين بر طبق قضيه کالاي مرکب، انواع مختلف نان را مي توان به عنوان يک کالاي واحد نان در نظر گرفت که تحقيق نشان داد مصرف کنندگان حاضرند بابت افزايش کيفيت کل نان در حدود 37 درصد، افزايش قيمت را نسبت به قيمت حال حاضر نان (قيمت سال 1386) تحمل نمايند.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  بازدید یکساله 211
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی