5 SID.ir | اثرات تفت دادن پنبه دانه بر محتوي گوسيپول، روند تجزيه پذيري و قابليت هضم پروتئين آن

مشخصات مقاله

 
عنوان مقاله: 

اثرات تفت دادن پنبه دانه بر محتوي گوسيپول، روند تجزيه پذيري و قابليت هضم پروتئين آن

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم دامی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تبریز
 
چکیده: 

اين آزمايش با هدف مطالعه اثرات عمل آوري تفت دادن (در دماي 125 درجه سلسيوس به مدت 15 و 30 دقيقه) بر محتوي گوسيپول آزاد، قابليت هضم پروتئين، تجزيه پذيري ماده خشک و پروتئين خام و همچنين تعيين نوع پروتئين عبوري پنبه دانه، انجام شد. مقدار تجزيه پذيري ماده خشک و پروتئين به روش کيسه هاي نايلوني و با استفاده از سه راس گاو نر تالشي اندازه گيري شد. تفت دادن در دماي 125 درجه سلسيوس به مدت 15 و 30 دقيقه سبب کاهش مقدارگوسيپول آزاد موجود در پنبه دانه به ميزان 17.5 و 21.3 درصد شد ((P<0.05. تفت دادن اثر معني داري بر قابليت هضم آزمايشگاهي پنبه دانه نداشت (P>0.05) اگرچه تفت دادن سبب کاهش نرخ ثابت تجزيه پروتئين پنبه دانه گرديد ((P<0.05، اما اين عمل اوري اثر معني داري ((P>0.05 بر تجزيه پذيري موثر پروتئين پنبه دانه عمل اوري شده در مقايسه با پنبه دانه عمل اوري نشده، نداشته است (P>0.05). اناليز الکتروفورزي زير واحدهاي پروتئيني در اين مطالعه نشان داد که عمل اوري تفت دادن در دماي 125 درجه سلسيوس به مدت 15 و 30 دقيقه تغيير محسوسي در الگوي ناپديدشدن زير واحدهاي پروتئيني پنبه دانه در زمان هاي مختلف انکوباسيون ايجاد نکرد. در اين مطالعه اگرچه عمل اوري تفت دادن به مدت 15 و 30 دقيقه سبب کاهش گوسيپول پنبه دانه شد ولي در کاهش تجزيه پذيري پروتئين پنبه دانه موثر نبود.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 209
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی