برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
تابستان 1389 , دوره  4 , شماره  14 ; از صفحه 53 تا صفحه 60 .
 
عنوان مقاله: 

تاثير نسبت آميلوز/ آميلوپکتين بر خواص فيزيکو مکانيکي ترکيبات لاستيکي پر شده با نشاسته

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
 
چکیده: 

در سال هاي اخير پژوهش هاي زيادي بر روي استفاده از نشاسته به عنوان ماده خام صنعتي متمرکز شده است که مي تواند وابستگي به منابع غيرقابل تجديد را کاهش دهد. نشاسته خالص شامل %20 -%30 آميلوز، اين مقدار مي تواند در برخي ازنمونه ها تا %80 هم برسد، %70 -%90 آميلو پکتين و به تقريب %1 چربي، پروتئين و مواد معدني است. نشاسته منابع متفاوت، شامل مقدار هاي متفاوت آميوز و آميلو پکتين است. ρ مي تواند روي ويژگي هاي فيزيکو- شيميايي نشاسته از قبيل ژلاتينه شدن، جذب آب و گران روي خمير نشاسته تاثير گذارد. بنابراين، نسبت آميلوز به آميلو پکتين در نشاسته مي تواند روي ويژگي هاي فيزيکو- مکانيکي موادي که از آن ساخته مي شود تاثير گذارد. در اين مقاله تعيين نسبت Am⁄Ap در چندين نمونه از نشاسته به وسيله يک روش ساده توصيف شده و نمونه هاي با نسبت متفاوت Am⁄Ap به عنوان پر کننده در ترکيب هاي لاستيکي به کار رفت. ويژگي هاي فيزيکو مکانيکي لاستيک هاي پخت شده مورد بررسي قرار گرفت. نتيجه ها نشان داد که اساسا ويژگي هاي فيزيکو-مکانيکي ترکيب هاي لاستيکي NR پر شده به وسيله نمونه هاي متفاوت نشاسته با نسبت Am⁄Ap نمونه هاي نشاسته مرتبط است.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

تقوایی گنجعلی، س.، و مطیعی، ف.، و شاکری، ا.، و عباسیان، ع. (1389). تاثیر نسبت آمیلوز/ آمیلوپکتین بر خواص فیزیکو مکانیکی ترکیبات لاستیکی پر شده با نشاسته. پژوهش های کاربردی در شیمی (پژوهش های شیمی کاربردی), 4(14), 53-60. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=118586



Vancouver : کپی

تقوایی گنجعلی سعید، مطیعی فرشته، شاکری ایلیا، عباسیان علی. تاثیر نسبت آمیلوز/ آمیلوپکتین بر خواص فیزیکو مکانیکی ترکیبات لاستیکی پر شده با نشاسته. پژوهش های کاربردی در شیمی (پژوهش های شیمی کاربردی). 1389 [cited 2021May14];4(14):53-60. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=118586



IEEE : کپی

تقوایی گنجعلی، س.، مطیعی، ف.، شاکری، ا.، عباسیان، ع.، 1389. تاثیر نسبت آمیلوز/ آمیلوپکتین بر خواص فیزیکو مکانیکی ترکیبات لاستیکی پر شده با نشاسته. پژوهش های کاربردی در شیمی (پژوهش های شیمی کاربردی), [online] 4(14), pp.53-60. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=118586.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 452 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی