برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1388 , دوره  5 , شماره  2 (نيمه دوم) ; از صفحه 172 تا صفحه 180 .
 
عنوان مقاله: 

تاثير داشتن اطلاعات تغذيه اي بر نظريات مشتريان در مورد کيفيت کيک جوانه گندم

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه شیراز
 
چکیده: 
تقاضاي مصرف کنندگان براي غذاهاي عملگرا روبه افزايش است. اگرچه توليد چنين غذايي چندان کار آساني نيست و گاهي ممکن است جنبه هاي حسي غذا به طور نامطلوبي تغيير يابد. به منظور اطمينان مشتريان از کيفيت غذاي مصرفي لازم است اطلاعات صحيح تغذيه اي بر روي بسته بندي آن حک شود و بدين ترتيب افراد جامعه را از اثرات مثبت تغذيه اي چنين غذاهايي آگاه نمود. هدف از انجام اين تحقيق بررسي تاثير اطلاعات تغذيه اي مشتريان بر برداشت آنها از کيفيت نوعي کيک جوانه گندم بود. به اين منظور تعدادي کيک حاوي 15% جوانه گندم در دو نوع بسته بندي يکي داراي اطلاعات تغذيه اي و ديگري بدون اطلاعات تغذيه اي به اعضاء گروه چشايي بزرگسال عرضه شد و از نظر رنگ، بو، مزه، بافت، پذيرش کلي و احتمال خريد مورد ارزيابي قرار گرفتند. نتايج نشان داد با وجود يکسان بودن محصول، کيکي که داراي بسته بندي با اطلاعات تغذيه اي بود امتياز بيشتري از نظر بسياري از خصوصيات حسي، پذيرش کلي و احتمال خريد نسبت به کيک ديگر دريافت نمود. نتايج اين تحقيق بر تاثير اطلاع رساني و افزايش فرهنگ عمومي بر بازار پسندي محصولات سالم غذايي و دريافت کيفيت غذا از طريق مشتريان تاکيد دارد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
  • ندارد
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
  • No item.
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

مجذوبی، م.، و داراب زاده، ن. (1388). تاثیر داشتن اطلاعات تغذیه ای بر نظریات مشتریان در مورد کیفیت کیک جوانه گندم. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, 5(2 (نیمه دوم)), 172-180. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=118464



Vancouver : کپی

مجذوبی مهسا، داراب زاده نازنین. تاثیر داشتن اطلاعات تغذیه ای بر نظریات مشتریان در مورد کیفیت کیک جوانه گندم. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران. 1388 [cited 2022January28];5(2 (نیمه دوم)):172-180. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=118464



IEEE : کپی

مجذوبی، م.، داراب زاده، ن.، 1388. تاثیر داشتن اطلاعات تغذیه ای بر نظریات مشتریان در مورد کیفیت کیک جوانه گندم. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 5(2 (نیمه دوم)), pp.172-180. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=118464.



 

 
بازدید یکساله 96 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی