6 SID.ir | استخراج عصاره هسته انگور با سيستم هاي مختلف حلال و ارزيابي خواص آنتي اكسيداني و آنتي راديكالي آن
برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

 
عنوان مقاله: 

استخراج عصاره هسته انگور با سيستم هاي مختلف حلال و ارزيابي خواص آنتي اكسيداني و آنتي راديكالي آن

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد
 
چکیده: 

در اين پژوهش عصاره هسته انگور بوسيله شش سيستم حلال استخراج گرديد. بازده استخراج، ظرفيت آنتي اكسيداني و احيا كنندگي، توانايي بدام انداختن راديكال هاي آزاد، ارزيابي تاثير آن بر افزايش مقاومت حرارتي و شرايط اكسيداسيون روغن بدون آنتي اكسيدان سويا بعنوان يك سيستم مدل غذايي بصورت آزمايش فاكتوريل و در غالب طرح كاملا تصادفي با سه تكرار آناليز شد. بررسي راندمان عصاره گيري نشان داد كه تيمار اتيل استات بالاترين راندمان استخراج را داشته است. در بررسي قدرت احيا كنندگي نتايج حاكي از آن بود كه عصاره هاي هسته انگور بطور قابل ملاحظه اي قويتر از BHT و آلفا توكوفرول مي باشد. نتايج حاصل از فعاليت بدام انداختن راديكالهاي آزاد شبيه نتايج حاصل از قدرت احيا كنندگي بود اما تفاوت معني داري بين تيمارهاي مختلف عصاره ديده نشد. ارزيابي مقاومت حرارتي عصاره هاي استخراجي بروش رنسيمت نشان داده است كه تيمار استوني هسته انگور داراي بالاترين خصوصيات حملي نسبت به ساير تيمارهاي آنتي اكسيداني است.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
-
 
ارجاعات: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 515
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی