برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
بهار 1388 , دوره  4 , شماره  1 ; از صفحه 58 تا صفحه 66 .
 
عنوان مقاله: 

اثر پروبيوتيک (Saccharomyces cerevisiae PTCC5052) بر افزايش نرخ ماندگاري بچه ماهي قزل آلاي رنگين کمان (Onchorhyncus mykiss)

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشکده علوم وفنون دریایی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران شمال
 
چکیده: 

در تحقيق حاضر که در زمستان سال 1386 در مرکز تکثير و پرورش ماهيان سردابي شهيد مطهري ياسوج به مدت 50 روز انجام شد، اثر مخمر Saccharomyces cerevisiae PTCC 5052 به طور خالص به عنوان پروبيوتيک در کاهش نرخ تلفات و افزايش درصد بقا لاروهاي قزل آلاي رنگين کمان (Onchorhyncus mykiss) مورد بررسي قرار گرفت. براي انجام اين تحقيق 8400 لارو داراي کيسه زرده در 4 تيمار و 3 تکرار به مدت 50 روز بررسي شدند. نسبت مخمر موجود در 3 تيمار آزمايش به ترتيب 106، 107 و 108 مخمر در هر گرم غذاي ماهي براي تيمارهاي B ,A و C مورد استفاده قرار گرفت. نتايج نشان دادند که ميانگين ماندگاري تيمارها براي تيمار شاهد 87.8 درصد، تيمار 8.92 A درصد، تيمار 93 B درصد و تيمار 4.95 C درصد مي باشد. پس از آناليز آماري داده ها تنها بين تيمار شاهد و تيمار C اختلاف معني دار مشاهده شد (p<0.05) .به كارگيري مخمر Saccharomyces cerevisiae PTCC 5052 به مقدار 108 مخمر در هر گرم غذاي ماهي اثر مثبت و معني داري بر درصد بقا بچه ماهيان قزل آلاي رنگين کمان دارد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

امتیازجو، م.، و حسین زاده صحافی، ه.، و ضرغام، د.، و باشتی، ط.، و کمیل، ر. (1388). اثر پروبیوتیک (Saccharomyces cerevisiae PTCC5052) بر افزایش نرخ ماندگاری بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhyncus mykiss). پژوهش های علوم و فنون دریایی, 4(1), 58-66. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=118012



Vancouver : کپی

امتیازجو مژگان، حسین زاده صحافی همایون، ضرغام داوود، باشتی طیبه، کمیل رزمی. اثر پروبیوتیک (Saccharomyces cerevisiae PTCC5052) بر افزایش نرخ ماندگاری بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhyncus mykiss). پژوهش های علوم و فنون دریایی. 1388 [cited 2021October25];4(1):58-66. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=118012



IEEE : کپی

امتیازجو، م.، حسین زاده صحافی، ه.، ضرغام، د.، باشتی، ط.، کمیل، ر.، 1388. اثر پروبیوتیک (Saccharomyces cerevisiae PTCC5052) بر افزایش نرخ ماندگاری بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhyncus mykiss). پژوهش های علوم و فنون دریایی, [online] 4(1), pp.58-66. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=118012.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 76 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی