برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
بهار 1388 , دوره  4 , شماره  1 ; از صفحه 58 تا صفحه 66 .
 
عنوان مقاله: 

اثر پروبيوتيک (Saccharomyces cerevisiae PTCC5052) بر افزايش نرخ ماندگاري بچه ماهي قزل آلاي رنگين کمان (Onchorhyncus mykiss)

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشکده علوم وفنون دریایی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران شمال
 
چکیده: 

در تحقيق حاضر که در زمستان سال 1386 در مرکز تکثير و پرورش ماهيان سردابي شهيد مطهري ياسوج به مدت 50 روز انجام شد، اثر مخمر Saccharomyces cerevisiae PTCC 5052 به طور خالص به عنوان پروبيوتيک در کاهش نرخ تلفات و افزايش درصد بقا لاروهاي قزل آلاي رنگين کمان (Onchorhyncus mykiss) مورد بررسي قرار گرفت. براي انجام اين تحقيق 8400 لارو داراي کيسه زرده در 4 تيمار و 3 تکرار به مدت 50 روز بررسي شدند. نسبت مخمر موجود در 3 تيمار آزمايش به ترتيب 106، 107 و 108 مخمر در هر گرم غذاي ماهي براي تيمارهاي B ,A و C مورد استفاده قرار گرفت. نتايج نشان دادند که ميانگين ماندگاري تيمارها براي تيمار شاهد 87.8 درصد، تيمار 8.92 A درصد، تيمار 93 B درصد و تيمار 4.95 C درصد مي باشد. پس از آناليز آماري داده ها تنها بين تيمار شاهد و تيمار C اختلاف معني دار مشاهده شد (p<0.05) .به كارگيري مخمر Saccharomyces cerevisiae PTCC 5052 به مقدار 108 مخمر در هر گرم غذاي ماهي اثر مثبت و معني داري بر درصد بقا بچه ماهيان قزل آلاي رنگين کمان دارد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 93
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی