برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
پاييز1388 , دوره  1 , شماره  2 ; از صفحه 3 تا صفحه 13 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي ويژگي هاي مخلوط آرد گندم ارقام مختلف وسموليناي گندم دوروم با هدف افزايش کيفيت محصولات خميري

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد سبزوار
 
چکیده: 

در کشور ما، در سال هاي اخير، محصولات خميري بويژه ماکاروني به طور گسترده اي در سبد غذايي مردم وارد شده است. جهت توليد ماکاروني با کيفيت مطلوب، استفاده از سموليناي حاصل از گندم دوروم به صورت يک اصل مطرح است. اما متاسفانه در کشور ما اغلب کارخانجات ماکاروني به دلايل متعددي از جمله کافي نبودن ميزان توليد گندم دوروم در کشور و هزينه ي تهيه ي آن، از گندم نرم و يا نيمه سخت استفاده مي کنند. لذا در اين تحقيق سعي شده است با اختلاط نسبت هاي معين از سموليناي گندم دوروم استورک با آرد گندم هاي نان از جمله گندم روشن و گندم فلات، بهبود نسبي در کيفيت ماکاروني را به وجود آورد. بدين ترتيب جهت نيل به اهداف پژوهش، اختلاط سموليناي استورک با هريک ازدوآرد گندم نان با نسبت هاي 65.35، 50.50 و 35.65 انجام شد.نتايج نشان دادند که سموليناي استورک نسبت به ساير تيمارها بهترين وضعيت جهت توليد ماکاروني را داراست و نامناسب ترين وضعيت زماني است که از آرد گندم هاي نان، به تنهايي ماکاروني تهيه گردد. نتايج نشان داد که تيمارهاي مربوط به اختلاط 65% سموليناي استورک + 35% آرد روشن، اختلاط 50% سموليناي استورک + 50% آرد روشن و اختلاط 65% سموليناي استورک + 35% آرد فلات نسبت به تيمارهاي شاهد آرد روشن و آرد فلات، ماکاروني با کيفيت بالاتري توليد کرد. پارامتر ميزان درصد لعاب در آب پخت وپارامترانديس فشار پولک، در تيمارهاي مخلوط نسبت به تيمار روشن و تيمار فلات، عدد مناسب تري را به خود اختصاص داده است.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
Cite:
APA : کپی

عبداله زاده، ا. (1388). بررسی ویژگی های مخلوط آرد گندم ارقام مختلف وسمولینای گندم دوروم با هدف افزایش کیفیت محصولات خمیری. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی), 1(2), 3-13. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=117339



Vancouver : کپی

عبداله زاده ابوالقاسم. بررسی ویژگی های مخلوط آرد گندم ارقام مختلف وسمولینای گندم دوروم با هدف افزایش کیفیت محصولات خمیری. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی). 1388 [cited 2021April13];1(2):3-13. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=117339



IEEE : کپی

عبداله زاده، ا.، 1388. بررسی ویژگی های مخلوط آرد گندم ارقام مختلف وسمولینای گندم دوروم با هدف افزایش کیفیت محصولات خمیری. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی), [online] 1(2), pp.3-13. Available at: <https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=117339>.



 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 129 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی