APA :
کپیپوراحمد، ر.، و مظاهری اسدی، م. (1389). بررسی میزان استالدئید در ماست های تولید شده بوسیله سویه های میکروبی بومی. علوم غذایی و تغذیه, 7(2 (پیاپی 26)), 2-9. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=114806
Vancouver :
کپی پوراحمد رضوان، مظاهری اسدی مهناز. بررسی میزان استالدئید در ماست های تولید شده بوسیله سویه های میکروبی بومی. علوم غذایی و تغذیه. 1389 [cited 2022May22];7(2 (پیاپی 26)):2-9. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=114806
IEEE :
کپی پوراحمد، ر.، مظاهری اسدی، م.، 1389. بررسی میزان استالدئید در ماست های تولید شده بوسیله سویه های میکروبی بومی. علوم غذایی و تغذیه, [online] 7(2 (پیاپی 26)), pp.2-9. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=114806.