برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

استخراج و بررسي مشخصات آنزيم تايروزيناز بادام زميني شمال ايران

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* بخش زیست شناسی، دانشگاه گیلان، رشت، ایران
 
چکیده: 

تشكيل رنگدانه هاي قهوه اي به وسيله آنزيم تايروزيناز، يكي از مهمترين علت هاي تغيير رنگ ميوه ها و سبزي ها و در نتيجه کاهش کيفيت آنهاست. اين آنزيم در مراکز تحقيقاتي، صنايع دارويي و آرايشي کاربرد فراوان داشته، در حال حاضر تنها منبع آنزيم مذکور تايروزيناز قارچ خوراکي است. از آنجايي که بادام زميني از محصولات مهم کشاورزي استان گيلان است و از طرفي، با توجه به تجربه و تخصص گروه ما در مورد تايروزيناز، هدف اين تحقيق بررسي امکان جايگزيني تايروزيناز بادام زميني با نوع قارچي در صنايع دارويي، غذايي، آرايشي و تحقيقاتي است. در اين پروژه، آنزيم مذکور از دانه بادام زميني استخراج و خالص سازي و خواص آن از جمله فعاليت بيولوژيکي، دما و pH بهينه تعيين گرديد و با تايروزيناز ساير منابع مقايسه شد. نتايج الکتروفورز نشان داد که آنزيم تايروزيناز بادام زميني داراي دو ايزوفرم با اوزان مولکولي بيشتر از تايروزيناز قارچ بوده، دما و pH بهينه فعاليت آنزيم به ترتيب  40oCو 5.2 است. مقادير ثابت ميکائيليس منتن 257.5 ميلي مولار و سرعت ماكزيمم 0.00421 ميلي مولار بر دقيقه محاسبه گرديد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 98
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی