برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

تعيين تركيب شيميايي و انرژي قابل سوخت و ساز ضايعات كارخانجات ماكاروني، رشته، بيسكويت، پفك، لپه پاك كني و بوجاري لپه

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشگاه فردوسی مشهد
 
چکیده: 

براي تعيين تركيبت شيميايي و انرژي قابل سوخت و ساز ضايعات كارخانجات ماكاروني، رشته، بيسكويت، پفك، لپه پاك كني و بوجاري لپه، ابتدا از 10% كارخانجات بر اساس روش نمونه گيري تصادفي طبقه بندي شده، نمونه برداري به عمل آمد. سپس مقادير ماده خشك، پروتئين خام، الياف خام، چربي خام، ديواره سلولي، ديواره سلولي بدون همي سلولز و انرژي خام آنها طبق روش هاي (1990) AOAC اندازه گيري شد. مقدار پروتئين خام ضايعات بيسكويت، پفك، رشته سوپ، ماكاروني، رشته پلويي، لپه پاك كني و بوجاري لپه به ترتيب، 9، 2/9، 1/14، 7/12، 5/14، 2/30 و 30 درصد بود. ضايعات ماكاروني، رشته سوپ، رشته پلويي، پفك، بيسكويت، لپه پاك كني و بوجاري لپه به نسبت 15 درصد با جيره پايه مخلوط شدند، جهت تعيين ميزان انرژي قابل سوخت و ساز (TMEN, ME, AMEN, AME) هر يك از ضايعات، 30 گرم از جيره مخلوط شده به روش تغذيه اجباري به چهار قطعه خروس بالغ لگهورن خورانده شد. مقدار AMEN بيسكويت، پفك، رشته سوپ، ماكاروني، رشته پلويي، ضايعات لپه پاك كني و بوجاري لپه به ترتيب 4008، 3882، 3878، 3535، 3334، 2678 و 2469 كيلو كالري بر كيلوگرم و مقدار TMEN ضايعات بيسكويت، پفك، رشته سوپ، ماكاروني، رشته پلويي، ضايعات لپه پاك كني و بوجاري لپه به ترتيب 4112، 3987، 3982، 3639، 3438، 2781 و 2573 كيلو كالري بر كيلوگرم بدست آمد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

عبدی قزلجه، ع.، و رضایزدی، ک.، و حافظی، ب.، و حسین خانی، ع.، و دانش مسگران، م. (1387). تعیین ترکیب شیمیایی و انرژی قابل سوخت و ساز ضایعات کارخانجات ماکارونی, رشته, بیسکویت, پفک, لپه پاک کنی و بوجاری لپه. پژوهش و سازندگی, 21(4 (پی آیند 81) در امور دام و آبزیان), 31-37. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=109416



Vancouver : کپی

عبدی قزلجه عین اله، رضایزدی کامران، حافظی بهزاد، حسین خانی علی، دانش مسگران محسن. تعیین ترکیب شیمیایی و انرژی قابل سوخت و ساز ضایعات کارخانجات ماکارونی, رشته, بیسکویت, پفک, لپه پاک کنی و بوجاری لپه. پژوهش و سازندگی. 1387 [cited 2021October20];21(4 (پی آیند 81) در امور دام و آبزیان):31-37. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=109416



IEEE : کپی

عبدی قزلجه، ع.، رضایزدی، ک.، حافظی، ب.، حسین خانی، ع.، دانش مسگران، م.، 1387. تعیین ترکیب شیمیایی و انرژی قابل سوخت و ساز ضایعات کارخانجات ماکارونی, رشته, بیسکویت, پفک, لپه پاک کنی و بوجاری لپه. پژوهش و سازندگی, [online] 21(4 (پی آیند 81) در امور دام و آبزیان), pp.31-37. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=109416.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 151 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی