برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1388 , دوره  3 , شماره  2 ; از صفحه 69 تا صفحه 75 .
 
عنوان مقاله: 

تاثير سطوح مختلف روغن ماهي بر عملکرد، فاکتورهاي خوني، پاسخ ايمني و ترکيب اسيدهاي چرب گوشت جوجه هاي گوشتي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه آموزشی بیماری‌های طیور، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس، تهران
 
چکیده: 

تحقيقي به مدت 42 روز براي بررسي اثر سطوح مختلف روغن ماهي بر فاکتورهاي عملکردي، محتوي ليپيد سرم، پاسخ آنتي بادي به تزريق آنتي ژن گلبول قرمز گوسفند و ترکيب اسيدهاي چرب گوشت جوجه هاي گوشتي انجام گرديد. بدين منظور از 216 جوجه يکروزه واريته "کاب 500" در غالب طرح کاملا تصادفي و در 4 گروه آزمايشي 0، 1.5، 3 و 6 درصد روغن ماهي، استفاده شد. اختلاف معني داري در عملکرد جوجه هاي گوشتي بين گروه هاي آزمايشي مشاهده گرديد و سطح 1.5 درصد روغن ماهي افزايش مصرف خوراک و بهبود ضريب تبديل را در برداشت (p<0.01). نتايج الگوي اسيد چرب اختلاف معني داري در اسيدهاي چرب امگا- 3 نشان داد و سطح %6 روغن ماهي داراي بيشترين مقدار اين اسيدهاي چرب بود (p<0.01).
نسبت کمتري از اسيدهاي چرب
n-6/n-3 در گروه هاي روغن ماهي نسبت به گروه شاهد مشاهده شد (p<0.01). پرندگان تغذيه شده با جيرهاي غني شده با اسيدهاي چرب پاسخ بهتري بر عليه گلبول قرمز گوسفند، سطوح کمتر کلسترول و تري گليسيريد سرم نسبت به جيره شاهد نشان دادند (p<0.05).

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 118
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی