نسخه جدید سایت SID.ir

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1388 , دوره  3 , شماره  2 ; از صفحه 69 تا صفحه 75 .
 
عنوان مقاله: 

تاثير سطوح مختلف روغن ماهي بر عملکرد، فاکتورهاي خوني، پاسخ ايمني و ترکيب اسيدهاي چرب گوشت جوجه هاي گوشتي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه آموزشی بیماری‌های طیور، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس، تهران
 
چکیده: 
تحقيقي به مدت 42 روز براي بررسي اثر سطوح مختلف روغن ماهي بر فاکتورهاي عملکردي، محتوي ليپيد سرم، پاسخ آنتي بادي به تزريق آنتي ژن گلبول قرمز گوسفند و ترکيب اسيدهاي چرب گوشت جوجه هاي گوشتي انجام گرديد. بدين منظور از 216 جوجه يکروزه واريته "کاب 500" در غالب طرح کاملا تصادفي و در 4 گروه آزمايشي 0، 1.5، 3 و 6 درصد روغن ماهي، استفاده شد. اختلاف معني داري در عملکرد جوجه هاي گوشتي بين گروه هاي آزمايشي مشاهده گرديد و سطح 1.5 درصد روغن ماهي افزايش مصرف خوراک و بهبود ضريب تبديل را در برداشت (p<0.01). نتايج الگوي اسيد چرب اختلاف معني داري در اسيدهاي چرب امگا- 3 نشان داد و سطح %6 روغن ماهي داراي بيشترين مقدار اين اسيدهاي چرب بود (p<0.01).نسبت کمتري از اسيدهاي چرب n-6/n-3 در گروه هاي روغن ماهي نسبت به گروه شاهد مشاهده شد (p<0.01). پرندگان تغذيه شده با جيرهاي غني شده با اسيدهاي چرب پاسخ بهتري بر عليه گلبول قرمز گوسفند، سطوح کمتر کلسترول و تري گليسيريد سرم نسبت به جيره شاهد نشان دادند (p<0.05).
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
  • ندارد
 
مقالات همایشی مرتبط: 
  • ندارد
 
طرح های مرتبط: 
  • ندارد
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
  • No item.
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

رحیمی، ش.، و کریمی ترشیزی، م.، و صالح، ح. (1388). تاثیر سطوح مختلف روغن ماهی بر عملکرد, فاکتورهای خونی, پاسخ ایمنی و ترکیب اسیدهای چرب گوشت جوجه های گوشتی. مجله طب دامی ایران (مجله بین المللی تحقیقات دامپزشکی), 3(2), 69-75. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=106913



Vancouver : کپی

رحیمی شعبان، کریمی ترشیزی محمدامیر، صالح حسن. تاثیر سطوح مختلف روغن ماهی بر عملکرد, فاکتورهای خونی, پاسخ ایمنی و ترکیب اسیدهای چرب گوشت جوجه های گوشتی. مجله طب دامی ایران (مجله بین المللی تحقیقات دامپزشکی). 1388 [cited 2022August12];3(2):69-75. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=106913



IEEE : کپی

رحیمی، ش.، کریمی ترشیزی، م.، صالح، ح.، 1388. تاثیر سطوح مختلف روغن ماهی بر عملکرد, فاکتورهای خونی, پاسخ ایمنی و ترکیب اسیدهای چرب گوشت جوجه های گوشتی. مجله طب دامی ایران (مجله بین المللی تحقیقات دامپزشکی), [online] 3(2), pp.69-75. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=106913.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 95 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی