برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1388 , دوره  10 , شماره  4 (مسلسل 29) ; از صفحه 346 تا صفحه 351 .
 
عنوان مقاله: 

مطالعه رشد و بقاء اشريشيا كلي O157:H7 در طي فرآيند توليد و نگهداري پنير سفيد ايراني در آب نمك

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
 
چکیده: 

در اين تحقيق توانايي رشد و بقاء اشريشيا كلي O157:H7 در طي مراحل توليد و نگهداري پنير سفيد آب-نمكي ايراني مورد مطالعه قرار گرفت. پنير با استفاده از شير پاستوريزه گاو و با تلقيح مقدار 103 cfu/ml اشريشيا كلي O157:H7 توليد شد. چهار تيمار طراحي شد. پنيرها با يا بدون استفاده از استارتر توليد شدند و در طي زمان رسيدن و نگهداري در آب نمك 6% يا 8% غوطه ور شدند. نمونه هاي پنير از نظر تعداد اشريشيا كلي O157:H7 در طي روند ساخت و نگهداري ارزيابي شدند. در طي مرحله ساخت پنير، تعداد باكتري اشريشيا كلي O157:H7 تا cfu/g 106 افزايش يافت، اما در مرحله رسيدن و نگهداري پنيرهايي كه در تهيه آن ها از استارتر استفاده شده بود تعداد ارگانيسم به طور معني داري (P<0.05) كاهش پيدا كرد. نتايج نشان داد كه استارتر بر باكتري اشريشيا كلي O157:H7 اثر مهاري دارد، اما با در نظر گرفتن استفاده از استارتر، غلظت نمك و مدت زمان نگهداري پنير، باكتري مي تواند در اين نوع پنير تا 60 روز بقاء خود را حفظ كند.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

محمدی، خ.، و کریم، گ.، و رضویلر، و.، و حنیفیان، ش. (1388). مطالعه رشد و بقاء اشریشیا کلی O157:H7 در طی فرآیند تولید و نگهداری پنیر سفید ایرانی در آب نمک. مجله تحقیقات دامپزشکی ایران (دانشگاه شیراز), 10(4 (مسلسل 29)), 346-351. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=106650



Vancouver : کپی

محمدی خسرو، کریم گیتی، رضویلر ودود، حنیفیان شهرام. مطالعه رشد و بقاء اشریشیا کلی O157:H7 در طی فرآیند تولید و نگهداری پنیر سفید ایرانی در آب نمک. مجله تحقیقات دامپزشکی ایران (دانشگاه شیراز). 1388 [cited 2021November29];10(4 (مسلسل 29)):346-351. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=106650



IEEE : کپی

محمدی، خ.، کریم، گ.، رضویلر، و.، حنیفیان، ش.، 1388. مطالعه رشد و بقاء اشریشیا کلی O157:H7 در طی فرآیند تولید و نگهداری پنیر سفید ایرانی در آب نمک. مجله تحقیقات دامپزشکی ایران (دانشگاه شیراز), [online] 10(4 (مسلسل 29)), pp.346-351. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=106650.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 71 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی