برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
پاييز 1388 , دوره  28 , شماره  3 ; از صفحه 33 تا صفحه 40 .
 
عنوان مقاله: 

تخليص پراکسيداز سويا و بررسي ويژگي هاي آن

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* تهران، دانشگاه صنعتی شریف، دانشکده مهندسی شیمی و نفت
 
چکیده: 

تخليص پاره اي به روش سيستم دوفازي آبي براي پراکسيداز به دست آمده از پوسته دانه سويا بهينه سازي شد. تغيير در ترکيب فاز و غلظت سديم کلريد باعث کاهش قابل قبول در حجم و تفکيک انتخابي آنزيم استخراج شده گرديد. آنزيم به وسيله سامانه پلي اتيلن گليکول / آمونيم سولفات / سديم کلريدw/v) ،24 ،7.3 ،2  درصد) و پس از آن به وسيله ستون سفادکس G-200 تا 31 مرتبه تخليص شد. وزن مولکولي آنزيم به وسيله روش الکتروفورز بر روي ژل سديم دودسيل سولفات پلي آکريل آميد حدود 36 کيلو دالتون تخمين زده شد. آنزيم تا دماي 85 درجه سانتي گراد پايدار است و فعاليت بهينه خود را در دماي 65 درجه سانتيگراد نشان داد. آنزيم در گستره pH از 3 تا 9 پايدار است و pH بهينه آن در 6 است. با استفاده از هيدروژن پراکسيد به عنوان سوبسترا، مقدارهاي Km و Vmax به ترتيب 0.23 ميلي مولار و 0.32 (dA/min، جذب در 510 نانومتر) است.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

معتمد، س.، و عالم زاده، ا. (1388). تخلیص پراکسیداز سویا و بررسی ویژگی های آن. شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی), 28(3), 33-40. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=106510



Vancouver : کپی

معتمد سپیده، عالم زاده ایران. تخلیص پراکسیداز سویا و بررسی ویژگی های آن. شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی). 1388 [cited 2021July30];28(3):33-40. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=106510



IEEE : کپی

معتمد، س.، عالم زاده، ا.، 1388. تخلیص پراکسیداز سویا و بررسی ویژگی های آن. شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی), [online] 28(3), pp.33-40. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=106510.



 

 
بازدید یکساله 67 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی