APA :
کپیشعبان پور، ب.، و شعبانی، ع.، و خدانظری، آ.، و پاک روان فر، س. (1388). تغییرات ترکیب شیمیایی و وزن کپور پرورشی Cyprinus carpio طی روش های مختلف نمک سود. علوم و صنایع غذایی ایران, 6(4), 69-76. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=105707
Vancouver :
کپی شعبان پور بهاره، شعبانی علی، خدانظری آی ناز، پاک روان فر سمیه. تغییرات ترکیب شیمیایی و وزن کپور پرورشی Cyprinus carpio طی روش های مختلف نمک سود. علوم و صنایع غذایی ایران. 1388 [cited 2021April15];6(4):69-76. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=105707
IEEE :
کپی شعبان پور، ب.، شعبانی، ع.، خدانظری، آ.، پاک روان فر، س.، 1388. تغییرات ترکیب شیمیایی و وزن کپور پرورشی Cyprinus carpio طی روش های مختلف نمک سود. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 6(4), pp.69-76. Available at: <https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=105707>.