برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
زمستان 1388 , دوره  6 , شماره  4 ; از صفحه 59 تا صفحه 68 .
 
عنوان مقاله: 

استفاده از روش آماري تاگوچي در بهينه سازي توليد توفو از نظر وزن و طعم

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشگاه آزاد سبزوار، پژوهشکده بیوتکنولوژی، سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران
 
چکیده: 

تعيين شرايط بهينه در هر فرآيندي از اتلاف وقت و انرژي جلوگيري کرده و موجب افزايش بهره وري آن مي گردد. امروزه بدليل مزاياي فراوان محصولات سويا سعي مي گردد روش اوليه توليد فرآورده هاي سويا از نظر طعم و بازدهي توليد، بهبود يابد. در اين بررسي با استفاده از روش آماري تاگوچي توليد توفو از نظر وزن و طعم بهينه سازي گرديد. فاکتورهاي انتخاب شده نوع و مقدار ماده منعقدکننده، مقدار آب مصرفي در توليد شير سويا و دماي انعقاد بودند. نتايج نشان داد مهمترين فاکتور در ميزان بازدهي توليد و طعم توفو مقدار آب مصرفي است. بهترين بازدهي توليد مربوط به منعقدکنندهMgCl2  با 143 گرم توفو به ازاي 100 گرم سويا بود و بهترين طعم مربوط به منعقدکننده MgCl2 با امتياز 3, 7 از 5 امتياز در روش هدونيک بود.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

تقی زاده، ت.، و مرتضوی، س.، و عزیزمحسنی، ف.، و آذین، م.، و حیدریان، م. (1388). استفاده از روش آماری تاگوچی در بهینه سازی تولید توفو از نظر وزن و طعم. علوم و صنایع غذایی ایران, 6(4), 59-68. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=105704



Vancouver : کپی

تقی زاده تهمینه، مرتضوی سیدعلی، عزیزمحسنی فرزانه، آذین مهرداد، حیدریان محمد. استفاده از روش آماری تاگوچی در بهینه سازی تولید توفو از نظر وزن و طعم. علوم و صنایع غذایی ایران. 1388 [cited 2021July31];6(4):59-68. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=105704



IEEE : کپی

تقی زاده، ت.، مرتضوی، س.، عزیزمحسنی، ف.، آذین، م.، حیدریان، م.، 1388. استفاده از روش آماری تاگوچی در بهینه سازی تولید توفو از نظر وزن و طعم. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 6(4), pp.59-68. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=105704.



 

 
بازدید یکساله 70 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی