برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

فعاليت آنتي اكسيداني عصاره هسته انار ايران

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
 
چکیده: 

انار درختي كوچك با فوايد بسيار براي سلامتي بشر، بيشتر در ايران، هندوستان و آمريكا و همچنين در اكثر كشورهاي شرق نزديك و دور مي رويد. انار از سالها قبل در طب سنتي براي اهداف درماني بيشماري به كار گرفته شده است. جهت بررسي فعاليت آنتي اكسيدان تام هسته انار در اين مطالعه، روش بررسي قدرت احيا كنندگي آهن فريك، (Ferric Reducing Ability of Plasma) FRAP انتخاب شد. در اين طرح اثرات آنتي اكسيداني بذر 6 رقم انار مختلف كه در منطقه ساوه كشت مي شوند (انار پوست سفيد شيرين، انار آقامحمد علي،‌ انار پوست سفيد بي هسته شمال،‌ انار پوست سفيد ترش، انار تابستاني ترش و انار پوست سياه يا انار دارويي) بررسي مي گردد. در بررسي و تحقيقي كه بر روي استخراج هاي آبي و الكلي هسته انجام شد، توان آنتي اكسيداني هسته انار در استخراج‌ آبي در بين 6 رقم مورد بررسي در محدوده بين (انار پوست سفيد ترش) 3.45±0.84 و (انار آقاي محمد علي) 2.75±0.75μm قرار دارد. توان آنتي اكسيداني هسته انار در حلال الكلي در محدوده بين 3.88±1.30μm (انار پوست سفيد ترش) و 1.61±0.47μm (انار پوست سياه) قرار دارد. ميانگين كل فعاليت آنتي اكسيداني (value of FRAP) استخراج هاي آبي برابر با 3.10±0.87(μm) و ميانگين كل فعاليت آنتي اكسيداني استخراج هاي الكلي برابر با 2.55±1.04(μm) بود كه تفاوت معني داري با هم دارند (p<0.01). نتايج به دست آمده نشان داد كه هسته انار پوست سفيد ترش هم در استخراج آبي و هم استخراج الكلي بيشترين اثرات آنتي اكسيداني را دارد و ممكن است جهت استفاده هاي درماني مفيد واقع شود.

 
کلید واژه: 


 
موضوعات مرتبط: 
-
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

صادقی، ن.، و جنت، ب.، و حاجی محمودی، م.، و فتوت، م. (1387). فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره هسته انار ایران. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی, 11(5 (ویژه نامه)), 0-0. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=102364



Vancouver : کپی

صادقی ن.، جنت ب.، حاجی محمودی منان، فتوت م.ع.. فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره هسته انار ایران. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی. 1387 [cited 2021June14];11(5 (ویژه نامه)):0-0. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=102364



IEEE : کپی

صادقی، ن.، جنت، ب.، حاجی محمودی، م.، فتوت، م.، 1387. فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره هسته انار ایران. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی, [online] 11(5 (ویژه نامه)), pp.0-0. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=102364.



 

 
بازدید یکساله 188 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی