نسخه جدید سایت SID.ir

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1388 , دوره  16 , شماره  2 ; از صفحه 0 تا صفحه 0 .
 
عنوان مقاله: 

فعاليت آنتي اکسيداني برخي اسانس هاي گياهي در خصوص کاهش فعاليت آنزيم پراکسيداز و قهوه اي شدن آنزيمي در برخي سبزي ها

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم باغبانی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طیبعی گرگان
 
چکیده: 
در اين آزمايش تاثير اسانس هاي گياهي آويشن، ميخک و رزماري به منظور کاهش فعاليت آنزيم پراکسيداز در عصاره برخي سبزي ها ارزيابي گرديد. غلظت هاي خالص، 0.2، 0.1، 0.075 و 0.05 ميلي ليتر در 100 ميلي ليتر از هر اسانس استفاده شد. عصاره هاي کاهو بابلي، کلم پيچ، کلم پيچ قرمز، سيب زميني و کدو خورشتي به عنوان منبع آنزيم پراکسيداز بودند. نتايج نشان داد که فعاليت آنتي اکسيداني هر اسانس با توجه به منبع آنزيمي متفاوت بود. بالاترين فعاليت آنتي اکسيداني در تمامي غلظت ها به اسانس ميخک تعلق گرفت (P<0.01). در غلظت هاي پايين اسانس آويشن و به ويژه رزماري در عصاره هاي کدو خورشتي و کاهو بابلي موجب افزايش در فعاليت آنزيم پراکسيداز گرديدند (P<0.01).
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
  • ندارد
 
طرح های مرتبط: 
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
  • No item.
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

علیخانی، م.، و شریفانی، م.، و موسوی زاده، س.، و عزیزی، م. (1388). فعالیت آنتی اکسیدانی برخی اسانس های گیاهی در خصوص کاهش فعالیت آنزیم پراکسیداز و قهوه ای شدن آنزیمی در برخی سبزی ها. علوم کشاورزی و منابع طبیعی, 16(2), 0-0. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=102345



Vancouver : کپی

علیخانی مجید، شریفانی مهدی، موسوی زاده سیدجواد، عزیزی مجید. فعالیت آنتی اکسیدانی برخی اسانس های گیاهی در خصوص کاهش فعالیت آنزیم پراکسیداز و قهوه ای شدن آنزیمی در برخی سبزی ها. علوم کشاورزی و منابع طبیعی. 1388 [cited 2022July05];16(2):0-0. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=102345



IEEE : کپی

علیخانی، م.، شریفانی، م.، موسوی زاده، س.، عزیزی، م.، 1388. فعالیت آنتی اکسیدانی برخی اسانس های گیاهی در خصوص کاهش فعالیت آنزیم پراکسیداز و قهوه ای شدن آنزیمی در برخی سبزی ها. علوم کشاورزی و منابع طبیعی, [online] 16(2), pp.0-0. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=102345.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 154 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی