مشخصات مقاله عنوان نشریه: مجله علمي شيلات ايران (فارسي) اطلاعات شماره: تابستان 1388 , دوره 18 , شماره 2 ; از صفحه 153 تا صفحه 164 . عنوان مقاله: اثر غلظت و مدت زمان در غني سازي روتيفر Brachionus plicatilis با امولسيون روغن ماهي كاد با تاكيد بر اسيدهاي چرب نویسندگان: يحيوي مازيار*, فرزانه محمدرضا آدرس: * دانشگاه آزاد اسلامی، واحد بندرعباس چکیده: در اين تحقيق اثر غلظت و دوره زماني غني سازي با امولسيون روغن ماهي كاد بر تركيب اسيدهاي چرب روتيفر Brachionus plicatilis و تراكم جمعيت آنها مورد مطالعه قرار گرفت. روتيفرهاي تغذيه شده با مخمر (Saccharomyces cerevisiae) با سه غلظت 4)، 8 و 12 درصد) متفاوت از امولسيون روغن كبد ماهي كاد غني سازي شدند. روتيفرها در زمانهاي صفر، 3، 6، 12 و 24 ساعت بعد از غني سازي نمونه برداري گرديدند. با گذشت 3 ساعت از غني سازي، ميزان كل چربي موجود در روتيفرها بطور معني داري افزايش يافت (P<0.05) و با افزايش درصد روغن نيز اين ميزان افزايش يافته ولي معني دار نبود (P<0.05). افزايش زمان غني سازي نسبت به ميزان روغن موجود در محيط پرورش در افزايش ميزان اسيدهاي چرب غيراشباع بلند زنجيره n-3 در روتيفرها موثرتر بود. روتيفرها اسيدچرب ايكوزاپنتانوئيك اسيد (20:5n3) را بهتر از اسيد چرب دكوزاهگزانوئيك اسيد (22:6n3) با وجود نسبت بين اين دو اسيد چرب در امولسيون روغن در خود نگهداري و منعكس مي نمايند. کلید واژه: روتيفر Brachionus plicatilis(Q3)غني سازي(Q2)امولسيون چربي(Q3)n-3 HUFA(Q3)EPA/DHA(Q3) چارک 1 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک اول تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی زیاد است. چارک 2 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک دوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع زیاد است. چارک 3 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک سوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع کم است. چارک 4 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک چهارم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی کم است. موضوعات مرتبط: ویتامین Eمکمل یاریمسمنگنز ارجاعات: بررسي مقاومت به استرس هاي شوري و فرمالين در پست لاروهاي ميگوي سفيد هندي تغذيه شده از روتيفرهاي غني شده با اسيدهاي چرب غيراشباع (DHA, EPA) و ويتامين Cبررسي اثرات تغذيه لاروي ميگوي سفيد هندي (Fenneropenaeus indicus) از روتيفر غني شده با اسيدهاي چرب غير اشباع (DHA, EPA) و ويتامين C مقالات نشریه ای مرتبط: غني سازي ناپليوس آرتميا اروميانا با امولسيون اسيدهاي چرب و بررسي متابوليسم HUFA تحت انكوباسيون سردمقايسه تركيبات شيميايي آرتميا اروميانا غني شده با منابع و سطوح مختلف اسيدهاي چرب غيراشباع بلند زنجيره (HUFA) در زمانهاي مختلفبررسي اثرات تغذيه لاروي ميگوي سفيد هندي (Fenneropenaeus indicus) از روتيفر غني شده با اسيدهاي چرب غير اشباع (DHA, EPA) و ويتامين Cاستفاده از دو حالت غني سازي (غني سازي روتيفر Brachionus plicatilis و آب محيط پرورش) با اسپور باسيل هاي پروبيوتيکي و تاثير آن بر نرخ رشد و ماندگاري لارو ماهي کپور نقره اي (Hypophthalmichthys molitrix)تاثير دما و تغذيه جلبکي بر تراکم روتيفر Brachionus plicatilis در شرايط آزمايشگاهي مقالات همایشی مرتبط: بررسی میزان روغن و اسیدهای چرب قبل و پس از برداشت در 7 رقم و ژنوتیپ بادامروغن ماهی و تاثیر آن در سلامت جامعه انسانیاندازه گیری و مقایسه روغن و اسید چرب موجود در میوه گیاه بلوط ایرانی (Brantii)بررسی ترکیب اسیدهای چرب و مقدار روغن استخراج شده از میوه 16 رقم زیتون ایرانی و خارجیتاثیر تغذیه روغن سویا یا روغن ماهی بر ترکیب اسید چرب داخل ماهیچه ای بزغاله های نر مهابادی ویدئوهای مرتبط از مکتبخونه چکیده انگلیسی بازدید یکساله 72 آخرین های بلاگ معرفی 10 موضوع داغ در بیست حوزه علمی بر اساس پایگاه مرکز اطلاعات علمیتست آنلاین کروناآشنایی با شاخص های hI ،hf و hm از خانواده شاخص هرشچطور مطالب را تنها در یک سایت خاص جستجو کنیمآموزش جستجوی تصویر در گوگلبرقراری پیوند میان ارجاعات درون متنی و آخر متن ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی