فهرست دوره های نشریه : 12 دوره سال 1399 سال 1398 دوره 11, شماره 4 (پياپي 42) دوره 11, شماره 3 دوره 11, شماره 2 دوره 11, شماره 1 سال 1397 سال 1396 سال 1395 سال 1394 سال 1393 سال 1392 سال 1391 سال 1390 سال 1389 سال 1388
فهرست مقالات نشریه: فصلنامه نوآوري در علوم و فناوري غذايي (علوم و فناوري غذايي), تابستان 1398, دوره 11, شماره 2 12 مقاله 1 : تاثیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوس پاراکازئی و فرمنتوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ماندگاری نان بربری نویسنده: سادات رسول سيده محبوبه,ناطقي ليلا*,شهاب لواساني عليرضا,استيري سيدحسين صفحه: از 1 تا 14 کلید واژه: خمير ترشلاکتوباسيلوس پاراکازئيلاکتوباسيلوس فرمنتومنان بربري مراجع: (0) استنادها: (1) بارگیری متن کامل: 2 : افزایش عمر ماندگاری فیله ماهی قزل آلا پوشش داده شده با فیلم کازئینات سدیم همراه با عصاره بذر چای نویسنده: طباطبايي حكيمه,مستقيم تکتم*,رحمن عليرضا صفحه: از 15 تا 28 کلید واژه: نگهدارنده طبيعيفيلم کازئينات سديمفيله ماهي قزل آلامقاومت کششي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 3 : تولید سوسیس با استفاده از آرد جو جوانه زده و بررسی تاثیر آن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و کیفیت سوسیس نویسنده: جوكار اكبر*,شاه اميريان مريم,زارع ماشااله صفحه: از 29 تا 40 کلید واژه: ويژگي هاي حسيسوسيسآرد جو جوانه زدهبافتارزش تغذيه ايي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 4 : بررسی اثر فیبر حاصل از ضایعات باغی برگ چای بر خصوصیات کیفی ماست همزده نویسنده: هاشميان سعيده*,الهامي راد اميرحسين,آرمين محمد صفحه: از 41 تا 51 کلید واژه: برگ سبز چايضايعاتفيبرآنتي اکسيدانماست همزده مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 5 : غنی سازی آرد گندم با نسبتهای مختلف پودر بذر گیاه دارویی رازیانه به منظور افزایش ارزش تغذیه ای نان نویسنده: حيدري منيژه,يادگاري مهراب*,سعيدي زرير,مولوي هومان صفحه: از 53 تا 68 کلید واژه: آرد گندمآنتي اکسيدانخواص فيزيکيغني سازيمواد معدني مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 6 : بهبود ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس نویسنده: افتخاري يزدي مينو,شيخ الاسلامي زهرا*,شريفي اكرم صفحه: از 69 تا 77 کلید واژه: جلبک اسپيروليناکيفيتماندگاري و نان مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 7 : ارزیابی مقایسه ای ترکیبات چربی و اسیدهای چرب فیله ماهی کپور علفخوار Ctenopharyngodon idella در شرایط خام، نمک سود و حرارت دیده توسط مایکروویو نویسنده: ميري سيدمحمد,هدايتي فرد مسعود* صفحه: از 79 تا 89 کلید واژه: امگا-3چربيکيفيتکپور علفخوارمايکروويو مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 8 : اثر پوشش خوراکی نشاسته همراه با عصاره زنجبیل بر کیفیت میگوی تازه در طول دوره نگهداری نویسنده: اويسي يگانه,مستقيم تکتم*,رحمن عليرضا صفحه: از 91 تا 105 کلید واژه: عصاره زنجبيلميکروسکوپ الکتروني پويشيميگوفيلم نشاسته ايقابليت نفوذ بخار آب مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 9 : بیوسنتز نانوذرات نقره توسط عصاره مریم گلی و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی آن ها علیه باکتری های فساد غذایی نویسنده: حاجي رستملو بهاره*,ژياني راحله,عمراني شكوفه صفحه: از 107 تا 118 کلید واژه: نانوذرات نقرهگياه مريم گليبيوسنتزفعاليت ضد ميکروبيفعاليت آنتي اکسيداني مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 10 : بهینه سازی فرمولاسیون پاستیل انبه-گلابی به روش سطح پاسخ نویسنده: نوري فريد فهيمه,شريفي اكرم*,استيري سيدحسين صفحه: از 119 تا 129 کلید واژه: انبهگلابيپاستيل ميوه ايژلاتينگوار مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 11 : اثر جایگزینی ربادیوزید A و مالتودکسترین بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی شیر کاکائو نویسنده: عابديني عليرضا,پوراحمد رضوان*,هاشمي روان مهناز صفحه: از 131 تا 142 کلید واژه: رباديوزيد Aمالتودکسترينجايگزين شکرجايگزين چربيشير کاکائو مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 12 : ارزیابی تأثیر نشاسته سیب زمینی پیش ژلاتینه شده و آرد نخود بر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی همبرگر 60 درصد گوشت طی زمان نگهداری نویسنده: رضايي رسول,چوبكار نسرين*,آقاجاني عبدالرضا صفحه: از 143 تا 151 کلید واژه: آرد نخودپروتئينزمان ماندگارينشاسته پيش ژلاتينه شده سيب زميني مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: