فهرست دوره های نشریه : 12 دوره سال 1399 سال 1398 دوره 11, شماره 4 (پياپي 42) دوره 11, شماره 3 دوره 11, شماره 2 دوره 11, شماره 1 سال 1397 سال 1396 سال 1395 سال 1394 سال 1393 سال 1392 سال 1391 سال 1390 سال 1389 سال 1388
فهرست مقالات نشریه: فصلنامه نوآوري در علوم و فناوري غذايي (علوم و فناوري غذايي), بهار 1398, دوره 11, شماره 1 12 مقاله 1 : بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و مدت زمان ماندگاری نوشیدنی تهیه شده از ایزوله پروتئینی سویای هیدرولیز شده توسط آنزیم آلکالاز نویسنده: رستم ميري ليلا,سعيدي اصل محمدرضا*,صفري رضا صفحه: از 1 تا 9 کلید واژه: نوشيدني سوياهيدروليز پروتئين سوياآنزيم آلکالازخصوصيات فيزيکوشيميايي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 2 : تحلیل روش سنتی استفاده از مشک در فرآوری و نگهداری فرآورده شیری ریچال و بررسی فلورمیکروبی آن نویسنده: كريم پور فرزاد*,تخروني فلورا,قادري سجاد,رجبي بهشت آباد رحمان,پيكر امير,الماسي علي اصغر,ابراهيم زاده كر بهروز,رضايي مهسا,احمدي نواب,گوهرگاني مهين تاج صفحه: از 11 تا 21 کلید واژه: مشکريچالباکتري هاي اسيدلاکتيک مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 3 : تأثیر پوشش نگهدارنده خوراکی کیتوزان حاوی اسانس مرزنجوش (.Origanum vulgare L) بر ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در یخچال نویسنده: جدي سميرا,يگانه سكينه*,جعفرپور سيدعلي,ناصري محمود صفحه: از 23 تا 38 کلید واژه: قزل آلاي رنگين کمانکيتوزاناسانس مرزنجوشماندگاري مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 4 : بررسی ترکیبات شیمیایی، خصوصیات ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی اسانس درمنه Artemisia Khorasanica در منطقه خراسان شمالی نویسنده: سردروديان مريم*,آريان فر اكرم صفحه: از 39 تا 57 کلید واژه: "آنتي اکسيدان""اسانس""درمنه""سيس-وربونل""1و 8 سينئول" مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 5 : ارزیابی تأثیر نوع روش استحصال روغن کنجد بر روی پروفایل اسیدچرب، ظرفیت آنتی اکسیدانی و پایداری اکسیداتیو آن نویسنده: حسيني سيدمهدي*,استيري سيدحسين,ديدار زهره صفحه: از 71 تا 83 کلید واژه: اسيدچربپايداري اکسايشيروغن کنجدروغن کشيظرفيت آنتي اکسيداني مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 6 : بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فنلی فلفل قرمز با استفاده از امواج فراصوت به روش سطح پاسخ نویسنده: دهقان تنها راحله,مهديان الهام,اميني فرد محمدحسين,بيات حسن*,كاراژيان رضا صفحه: از 85 تا 95 کلید واژه: فلفل قرمزفراصوتبهينه سازيترکيبات فنليقدرت ترکيبات آنتي اکسيداني مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 7 : فعالیت ضد اکسایشی عصاره میکروامولسیون شده چای سبز در روغن کلزا نویسنده: انصاري ويدا,اميري صديقه*,رادي محسن,باقري فرود صفحه: از 97 تا 110 کلید واژه: چاي سبزميکروامولسيونترکيبات فنوليروغن کلزا مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 8 : تاثیر پکتین در پایدارسازی شربت خاکشیر نویسنده: آريان فر اكرم*,ظهوريان پردل شيما صفحه: از 111 تا 117 کلید واژه: دانه خاکشيرپايداريپکتينخصوصيات رئولوژيکي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 9 : اثر قوام یابی و افزودن صمغ های CMC و کتیرا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کوفته تولیدی از ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) نویسنده: اجاق سيدمهدي*,موسوي بني سحرالسادات,عالي شاهي عليرضا,جمشيدي انسيه,محمدي عصمت,كردجزي معظمه صفحه: از 119 تا 132 کلید واژه: کوفته ماهيکربوکسي متيل سلولزکتيراقوام يابيويژگي هاي بافتي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 10 : مقایسه ی توابع لگاریتم سیگموئید و تانژانت هیپربولیپک در مدل سازی استخراج روغن از سیاه دانه به کمک پیش تیمار میدان الکتریکی متناوب (PEF) نویسنده: بخش آبادي حميد,ميرزايي حبيب اله*,قدس ولي عليرضا,جعفري سيدمهدي,ضيايي فر امان محمد صفحه: از 133 تا 144 کلید واژه: استخراج روغنسياه دانهمدل سازيميدان الکتريکي متناوب مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 11 : اثر افزودن اینولین و گالاکتواولیگوساکارید بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی ریزپوشانی شده در آبمیوه ترکیبی سیب-زردآلو نویسنده: اشرفي يورقانلو رقيه*,مهريار لاله صفحه: از 145 تا 158 کلید واژه: اينولينگالاکتواوليگوساکاريدلاکتوباسيلوس کازئيزردآلوپرو بيوتيک مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 12 : تاثیرخشک کن های پاششی برویژگی های فیزیکو شیمیایی پودرمخلوط بستنی لبنی – گیاهی نویسنده: ميرچولي برازق عبدالرضا,مظاهري تهراني مصطفي,مرتضوي سيدعلي,رضوي سيدمحمدعلي صفحه: از 59 تا 70 کلید واژه: مخلوط بستني لبني-گياهيخشک کن پاششيخواص فيزيکوشيميايي پودر مراجع: (0) استنادها: (0)