فهرست دوره های نشریه : 16 دوره سال 1400 سال 1399 سال 1398 سال 1396 دوره 13, شماره 3 (پياپي 46) دوره 13, شماره 4 (پیاپی 43) دوره 13, شماره 2 (پياپي 42) دوره 13, شماره 1 (پياپي 41) سال 1395 سال 1394 سال 1393 سال 1392 سال 1391 سال 1390 سال 1389 سال 1388 سال 1387 سال 1386 سال 1385 سال 1384
فهرست مقالات نشریه: فصلنامه پژوهشهاي علوم و صنايع غذايي ايران, فروردين و ارديبهشت 1396, دوره 13, شماره 1 (پياپي 41) 17 مقاله 1 : بررسی اثر مقادیر مختلف ژلاتین و گوار بر ویژگی های حسی، بافتی و رنگ پاستیل بر پایه توت سفید نویسنده: بصيري شادي*,شهيدي فخري صفحه: از 1 تا 13 کلید واژه: پاستيل توتخصوصيات بافتيويژگي هاي حسيهيدروکلوئيد مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 2 : بهینه سازی شرایط تولید پپتیدهای ضداکسایش از هیدرولیز کنسانتره پروتئینی دانه کدو توسط تریپسین به روش سطح پاسخ نویسنده: نورمحمدي الهام,صادقي ماهونك عليرضا*,قرباني محمد,اعلمي مهران,صادقي معصومه صفحه: از 14 تا 26 کلید واژه: دانه کدوهيدروليزآنزيمروش سطح پاسخ مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 3 : بهینه سازی پارامترهای عملیاتی دیگ پخت در حین استخراج روغن و تولید کنجاله آفتاب گردان در مقیاس صنعتی نویسنده: بخش آبادي حميد,رستمي محمد,مقيمي معصومه,بوژمهراني ابولفضل,بهلکه انه بي بي,توراني نگار صفحه: از 27 تا 37 کلید واژه: پارامترهاي عملياتيديگ پختروغن آفتاب گردانمقياس صنعتي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 4 : ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و مکانیکی گاودانه (Vicia ervilia) و بررسی خصوصیات عملکردی آرد حاصل از آن نویسنده: تقي زاده مسعود*,شکرالهي يانچشمه بهداد,حامدي شهركي فاطمه صفحه: از 38 تا 52 کلید واژه: گاودانهآردويژگي هاي فيزيکوشيمياييخواص مکانيکيخواص عملکردي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 5 : برآورد محاسباتی واحدهای رنگی L*a*b* از RGB با کمک پردازش تصاویر دیجیتالی نویسنده: آبدانان مهدي زاده سامان*,امرايي سميه صفحه: از 53 تا 64 کلید واژه: رنگRGBL*a*b*ANNSVR مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 6 : اثر صمغ های دانه ریحان و گزانتان بر ویژگی های فیزیکی و رئولوژیکی سس مایونز کم چرب نویسنده: شمسايي سيما,رضوي سيدمحمدعلي*,عمادزاده بهاره,عطاي صالحي اسماعيل صفحه: از 65 تا 78 کلید واژه: امولسيونپردازش تصويرجايگزين چربيرئولوژيهيدروکلوئيد مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 7 : ارزیابی ویژگی های ساختاری و عملکردی پروتئین سه ژنوتیپ مختلف لوبیا (Phaseolus vulgaris) نویسنده: رحمتي نازنين فاطمه,كوچكي آرش*,وريدي مهدي,کدخدايي رسول صفحه: از 79 تا 91 کلید واژه: پروتئينساختارعملکردامولسيونژلکف مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 8 : بررسی مکانیکی تخریب بافت خلال سیب زمینی طی فرآیند سرخ کردن نویسنده: صباغي حسن,ضيايي فر امان محمد*,كاشاني نژاد مهدي صفحه: از 94 تا 104 کلید واژه: بافتخلال سيب زمنيسرخ کردنارزش پختمدول سکانتتبديل جزئي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 9 : تشخیص هم زمان باکتری های بیماری زای لیستریا منوسایتوژنز، اشرشیا کلی O157:H7 و جنس سالمونلا به روش multiplex PCR در سبزیجات آماده مصرف نویسنده: رجب زاده شانديز صفيه,بحريني معصومه*,شريف مقدم ميرزامحمدرضا صفحه: از 105 تا 116 کلید واژه: باکتري هاي بيماريزاي غذازادسبزيجات آماده مصرفPCRMultiplex PCR مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 10 : مطالعه تاثیر غلظت نانو ذرات اصلاح شده رس بر برخی ویژگی های ریزساختاری و فیزیکی نانوکامپوزیت پلی اتیلن ترفتالات/ نانورس نویسنده: دردمه نازيلا,خسروشاهي اصغر*,الماسي هادي,زندي محسن صفحه: از 117 تا 128 کلید واژه: پلي اتيلن ترفتالاتنانورسنانوکامپوزيتخواص مکانيکيتراوايي نسبت به بخار آب مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 11 : بررسی عددی تغییرات منطقه سرد کنسرو غذایی نشاسته ای تحت تاثیر غلظت نشاسته و دمای اولیه پر کردن نویسنده: رنجبرنداماني آزاده,ضيايي فر امان محمد*,پرويني مهدي,كاشاني نژاد مهدي,مقصودلو يحيي صفحه: از 129 تا 140 کلید واژه: دماي پرکردنماده غذايي با منحني حرارتي شکستهنفوذ حرارتيمنطقه سرد مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 12 : بررسی تاثیر آغازگر لاکتوباسیلوس غالب جدا شده از خمیرترش سنتی بر میزان بیاتی نان قالبی حاصل از آرد کامل گندم نویسنده: عابدفر عباس,صادقي ماهونك عليرضا*,كاشاني نژاد مهدي,خميري مرتضي,اعلمي مهران صفحه: از 141 تا 154 کلید واژه: نان خميرترشيبياتيتخلخلآرد کامل گندمآغازگر لاکتوباسيلوس غالب مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 13 : کاربرد پس از برداشت نانو کربنات کلسیم بر فعالیت آنزیمی و برخی خصوصیات کیفی در سیب تازه بریده رقم «گلدن دلیشز» نویسنده: اصغري محمدرضا*,جمي راحله,فرخزاد عليرضا صفحه: از 155 تا 166 کلید واژه: سيبنانو کربنات کلسيمميوه تازه بريدهکاتالازپلي فنل اکسيداز مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 14 : استخراج عصاره خام از برگ گیاه پنیرک (Malva neglecta) و بررسی توانایی جذب رادیکال آزاد آن نویسنده: جوينده حسين*,سماواتي وحيد صفحه: از 167 تا 179 کلید واژه: Malva neglectaاستخراجهيدروکلوئيدويژگي آنتي اکسيدانيراديکال آزاد مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 15 : تغییرات خصوصیات عملکردی و پایداری پروتئین های سویای متصل شده به دکستران با استفاده از واکنش طبیعی مایلارد نویسنده: بوستاني ساره,موسوي نسب مرضيه,امين لاري محمود*,نياكوثري مهرداد,مصباحي غلامرضا صفحه: از 180 تا 190 کلید واژه: خشکن پاششيخصوصيات بازگردانيخصوصيات عملکرديکانژوگه کردننوشيدني سويا مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 16 : مقایسه اثر دو مدل تیغه لبه صاف و دندانه ای (اره ای)، بر فرآیند استخراج قند از چغندرقند و کیفیت شربت خام نویسنده: نقي پورزاده ماهاني مريم,آق خاني محمدحسين*,بهزاد خليل,روحاني عباس صفحه: از 191 تا 201 کلید واژه: استخراج قندخلالچغندر قندتيغه مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 17 : بررسی تاثیر نگهداری سرد ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) برخصوصیات کیفی سوریمی تولیدی نویسنده: شعبان پور بهاره*,ني ريزي منصوره,نوري هاشم آباد زينب صفحه: از 202 تا 213 کلید واژه: سوريميفيتوفاگنگهداري در يختغيير کيفيتماندگاري مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: