فهرست دوره های نشریه : 17 دوره سال 1400 سال 1399 سال 1398 سال 1396 سال 1395 دوره 13, شماره 61 دوره 13, شماره 60 دوره 13, شماره 59 دوره 13, شماره 58 دوره 13, شماره 57 دوره 13, شماره 56 دوره 13, شماره 55 دوره 13, شماره 54 دوره 13, شماره 53 دوره 13, شماره 52 دوره 13, شماره 51 دوره 13, شماره 50 سال 1394 سال 1393 سال 1392 سال 1391 سال 1390 سال 1389 سال 1388 سال 1387 سال 1386 سال 1385 سال 1384 سال 1383
فهرست مقالات نشریه: فصلنامه علوم و صنايع غذايي ایران, مهر 1395, دوره 13, شماره 56 17 مقاله 1 : امکان سنجی تولید نوشیدنی تخمیری از عصاره چغندر قرمز توسط باکتری های اسید لاکتیک نویسنده: جوانمردي الهام,لبافي محسن*,خدائيان فرامرز,صالحي الناز صفحه: از 1 تا 9 کلید واژه: عصاره چغندر قرمزباکتري لاکتيک اسيدنوشيدني عملگر مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 2 : تاثیر پروتئین هیدرولیزشده ماهی مرکب (Sepia pharaonis) بر خصوصیات کیفی ماست قالبی کم چرب نویسنده: رفتني اميري زينب*,صفري رضا,بخشنده تهمينه,احمدي واوسري فهيمه صفحه: از 11 تا 22 کلید واژه: آلکالازپروتامکسپروتئين هيدروليزشدهماست کم چربماهي مرکب مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 3 : تولید نوشیدنی کامبوجا از طریق جایگزینی شکر با شیره خرما نویسنده: علي پورعمروآبادي مهتاب,حجت الاسلامي محمد*,كرامت جواد,نجاتي فاطمه صفحه: از 23 تا 33 کلید واژه: نوشيدني کامبوجاشيره خرمااسيد گلوروکونيک مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 4 : بررسی بازدهی تولید آنزیم لیپاز مخمر Yarrowia lipolytica DSM3286 تحت تیمارهای مختلف نیتروژنی و زمان تخمیر نویسنده: زارع باقي آباد وجيهه,طباطبايي يزدي فريده*,مرتضوي سيدعلي,وريدي مهدي صفحه: از 35 تا 44 کلید واژه: ياروويا ليپوليتيکامنابع نيتروژنآنزيم ليپازکنجاله کنجد مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 5 : تعیین مزه پرتقال تامسون با استفاده از پردازش تصویر، مبتنی بر دو روش فازی- عصبی و عصبی- ژنتیک نویسنده: عادلخاني علي*,بهشتي بابك,مينايي سعيد,جوادي كيا حسين صفحه: از 45 تا 55 کلید واژه: ماشين بيناييفازي- عصبيعصبي- ژنتيکمزه مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 6 : بررسی اثر شدت و زمان فراصوت بر فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز تولیدشده توسط کپک آسپرژیلوس اوریزه PTCC 5164 در بستره های کشت جامد با درصد ترکیب مختلف سوبستراهای گندم و جو نویسنده: بيات هانيه,طباطبايي يزدي فريده*,مرتضوي سيدعلي صفحه: از 57 تا 68 کلید واژه: فراصوتآنزيم آلفا آميلازآسپرژيلوس اوريزهفعاليت آنزيمي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 7 : بررسی خصوصیات فیزیکو- مکانیکی، ساختاری و حرارتی فیلم های بر پایه پلی ساکارید آرد سویا حاوی نانو ذرات رس نویسنده: سالارباشي داوود,مرتضوي سيدعلي*,شهيدي نوقابي مصطفي,فضلي بزاز بي بي صديقه,صداقت ناصر,رمضاني محمد,شهابي قهفرخي ايمان صفحه: از 69 تا 79 کلید واژه: خصوصيات فيزيکومکانيکي نانوکامپوزيت هانانو رس سديميويژگي حرارتي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 8 : استفاده از پردازش تصویر جهت مطالعه فرآیند خشک کردن اسمزی سیب زمینی نویسنده: محمدي محمود*,محمدپوركاريزكي وحيد صفحه: از 81 تا 90 کلید واژه: خشک کردن اسمزيپردازش تصويرسيب زميني مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 9 : بررسی تاثیر منابع کربن و نیتروژن بر تولید اسیدهای چرب امگا 3 در سویه جدید بومی شیزوکیتریوم DR31 نویسنده: آموزيان ندا,شاكري شهريار*,مرتضوي مجتبي صفحه: از 91 تا 100 کلید واژه: اسيدهاي چرب امگا 3دوکوزاهگزانوئيک اسيدسويه بوميشيزوکيتريوم مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 10 : مدل سازی ریاضی فرآیند خشکاندن دانه های انار در خشک کن فروسرخ نویسنده: خوش تقاضا محمدهادي*,متولي علي,مينايي سعيد,عباس زاده احمد صفحه: از 101 تا 112 کلید واژه: سينتيک خشک شدنضريب موثر انتشارانرژي فعال سازيدانه هاي انار مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 11 : جداسازی و شناسایی لاکتوباسیل های شیر خام شتر تک کوهانه ایرانی (Camelus dromedarius) و بررسی خواص تکنولوژیکی آن ها نویسنده: دعوتي نفيسه,طباطبايي يزدي فريده,زيبايي سعيد*,شهيدي فخري,عدالتيان محمدرضا صفحه: از 113 تا 123 کلید واژه: شترشيرلاکتوباسيل هاليپوليتيکپروتئوليتيک مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 12 : بررسی سینتیک خشک شدن و ضریب انتشار رطوبت موثر خرما رقم مضافتی در خشک کن خورشیدی کابینتی نویسنده: انصاري فر محمدحسين,آق خاني محمدحسين*,گلزاريان محمودرضا,طبسي زاده محمد صفحه: از 125 تا 141 کلید واژه: خرماي مضافتيخشک کن خورشيدي کابينتيمدل رياضيضريب نفوذ رطوبتي موثرانرژي فعال سازي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 13 : تشخیص ترک در پوسته تخم مرغ با استفاده از PCA و SVM نویسنده: آبدانان مهدي زاده سامان* صفحه: از 143 تا 153 کلید واژه: تخم مرغ سالم و ترک دارپاسخ فرکانسي ارتعاشPCA و SVM مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 14 : اثر باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس PTCC 1336 (پاشش سطحی) و کاربرد پروپیونات کلسیم بر ماندگاری و خواص حسی نان لواش نویسنده: باراني مينا,نجفي محمدعلي*,عطاي صالحي اسماعيل صفحه: از 155 تا 164 کلید واژه: کپکلاکتوکوکوس لاکتيسنان لواشپروپيونات کلسيم مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 15 : جستجوی ژنومی کوکسیلا بورنتی در شیر گوسفند به روش Nested-PCR در شهرستان خرم آباد، ایران نویسنده: لرستاني سميرا,جايدري امين*,ملكي شهرام,خادمي پيمان صفحه: از 165 تا 171 کلید واژه: تب کيوکوکسيلا بورنتيشير گوسفندخرم آبادNested-PCR مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 16 : بررسی تغییرات رنگ نمونه های آب سیب شفاف حاوی اینولین، فروکتوالیگوساکارید و پلی دکستروز طی 6 ماه نگهداری در دو دمای 4Co و 25Co نویسنده: همايوني راد عزيز,حجت انصاري هلاله* صفحه: از 173 تا 180 کلید واژه: اينولينفروکتواليگوساکاريدپلي دکستروزآب سيب شفافرنگ مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 17 : اثر روش های تغلیظ خلا و مایکروویو بر حفظ رنگ و ویژگی های آنتی اکسیدانی آب تمشک سیاه و قرمز نویسنده: اميري ريگي عاطفه,يوسفي قاسم,يوسفي شيما*,امام جمعه زهرا صفحه: از 181 تا 192 کلید واژه: تمشکخلاءمايکروويورنگويژگي هاي آنتي اکسيداني مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: