فهرست دوره های نشریه : 17 دوره سال 1400 سال 1399 سال 1398 سال 1396 سال 1395 دوره 13, شماره 61 دوره 13, شماره 60 دوره 13, شماره 59 دوره 13, شماره 58 دوره 13, شماره 57 دوره 13, شماره 56 دوره 13, شماره 55 دوره 13, شماره 54 دوره 13, شماره 53 دوره 13, شماره 52 دوره 13, شماره 51 دوره 13, شماره 50 سال 1394 سال 1393 سال 1392 سال 1391 سال 1390 سال 1389 سال 1388 سال 1387 سال 1386 سال 1385 سال 1384 سال 1383
فهرست مقالات نشریه: فصلنامه علوم و صنايع غذايي ایران, آبان 1395, دوره 13, شماره 57 17 مقاله 1 : سینتیک تغییرات محتوای اسید اسکوربیک، محتوای فنول کل و ظرفیت ضداکسایشی آب نارنج طی فرآوری حرارتی نویسنده: آقاجان زاده سورکي سارا*,ضيايي فر امان محمد,كاشاني نژاد مهدي,مقصودلو يحيي,اسماعيل زاده ابراهيم صفحه: از 1 تا 11 کلید واژه: آب نارنجاسيد اسکوربيکظرفيت ضداکسايشيفرايند حرارتيفنول کل مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 2 : تعیین شرایط بهینه فرآیند خشک کردن پسته در خشک کن مایکروویو بستر سیال نویسنده: زرين نژاد معين,اميري چايجان رضا* صفحه: از 13 تا 24 کلید واژه: بهينه سازيپستهچروکيدگيانرژي مصرفي کل مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 3 : مقایسه اثر اینولین، فروکتوالیگوساکارید و پلی دکستروز بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی آب سیب شفاف طی 6 ماه نگهداری در دو دمای 4oC و 25oC نویسنده: همايوني راد عزيز,حجت انصاري هلاله*,عارف حسيني سيدرفيع صفحه: از 25 تا 34 کلید واژه: اينولينفروکتواليگوساکاريدپلي دکستروزآب سيب شفاف مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 4 : مقایسه پروفایل اسیدهای چرب و اندیس های فیزیکوشیمیایی کره های سنتی گوسفندی و گاوی نویسنده: رزم ساناز,عطاي صالحي اسماعيل*,غياثوند رضا صفحه: از 35 تا 43 کلید واژه: انديس هاي فيزيکوشيمياييترکيب اسيدهاي چربکره گاويکره گوسفندي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 5 : بررسی تاثیر افزودن صمغ کاراگینان بر خصوصیات کیفی نوشیدنی گردو نویسنده: احمدزاده قويدل ريحانه*,عسكري هدي,قيافه داوودي مهدي صفحه: از 45 تا 54 کلید واژه: نوشيدني گردوفرآوريصمغ کاراگينان مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 6 : بررسی روش تولید و ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، ریزساختاری و حسی پنیر آروشه نویسنده: بلندي مرضيه*,پيراني سمانه,پاشا رضا,بيك محمدي مريم صفحه: از 55 تا 65 کلید واژه: پنيرآروشهلبنيسنتي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 7 : بررسی رفتار خشک کردن دانه های ذرت در خشک کن استوانه ای دوار غیرمداوم نویسنده: اميري عماد*,شمس آبادي حسينعلي,كاشاني نژاد مهدي,اصغري علي صفحه: از 67 تا 76 کلید واژه: ترک و شکستگيخشک کن استوانه اي دوارخشک کردنذرتزمان خشک شدن مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 8 : بررسی آلودگی میکروبی هوای قسمت های مختلف تولید کارخانجات لبنی نویسنده: بنياديان مجتبي*,ابراهيمي عزيزاله,افلاكيان فاطمه صفحه: از 77 تا 88 کلید واژه: آلودگي ميکروبيهواکارخانجات لبني مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 9 : بررسی اثر سدیم کازئینات و ژلاتین بر ویژگی های حسی، پردازش تصویر و بافت نمونه های موس شکلاتی نویسنده: ميرعرب رضي سعيد,محبي محبت*,حدادخداپرست محمدحسين,كوچكي آرش صفحه: از 89 تا 99 کلید واژه: پردازش تصويرسديم کازئيناتموس شکلاتي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 10 : بررسی اثربخشی عصاره گل های رازک علیه مخمر نانوایی و گروهی از کپک های عامل فساد نان نویسنده: محمدي مرضيه,خميري مرتضي*,رضوي سيدهادي,اعلمي مهران صفحه: از 101 تا 108 کلید واژه: فعاليت ضدقارچيعصاره اتانولي رازک.Humulus lupulus Lآزمون حساسيت رقت هاي مايع مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 11 : اثر روش های مختلف استخراج بر میزان ترکیبات فنلی، توکوفرولی و خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره شوید نویسنده: حسن نيا معصومه*,آريايي پيمان,فتاحي اسماعيل صفحه: از 109 تا 119 کلید واژه: شويدمهار راديکال آزاد DPPHترکيبات فنليآزمون بي رنگ شدن بتاکاروتن مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 12 : بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کنسانتره تمشک تولیدشده به وسیله تکنیک های خلا و مایکروویو نویسنده: يوسفي شيما,يوسفي قاسم,اميري ريگي عاطفه*,امام جمعه زهرا صفحه: از 121 تا 132 کلید واژه: تمشکتغليظمايکروويوخلاء مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 13 : ارزیابی روش مناسب استخراج DNA کپک Aspergillus niger از رب گوجه فرنگی نویسنده: كاراژيان رضا,حبيبي نجفي محمدباقر*,ياورمنش مسعود,عدالتيان محمدرضا,پوريان فر حميدرضا صفحه: از 133 تا 143 کلید واژه: استخراج DNAآسپرژيلوس نايجررب گوجه فرنگي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 14 : مطالعه شاخص های کیفیت، بار میکروبی و ترکیب اسیدهای چرب بافت ماهیان دودی سفید و کفال طلایی بازارهای شمال ایران نویسنده: هدايتي فرد مسعود*,پورمولايي نشاط صفحه: از 145 تا 158 کلید واژه: امگا-3بازار ماهيکنترل کيفيتماهيان دودي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 15 : بهینه سازی پارامترهای فیزیکی در میزان تولید آنزیم لیپاز توسط آسپرژیلوس نایجر PTCC5010 در محیط حاوی شیره خرما و بررسی خصوصیات آن نویسنده: قمري مهديه,طباطبايي يزدي فريده*,عالم زاده ايران,وثوقي منوچهر,وريدي مهدي,صفري هانيه صفحه: از 159 تا 167 کلید واژه: ليپازآسپرژيلوس نايجرسرعت همزدنpHخصوصيات آنزيم مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 16 : تاثیر جوانه گندم فرآیند شده بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دسر شیری نویسنده: غياثي فاطمه,مجذوبي مهسا*,فرحناكي عسگر صفحه: از 169 تا 183 کلید واژه: جوانه گندم فرآيند شدهدسر شيريويژگي هاي فيزيکوشيمياييويژگي هاي حسي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 17 : شناسایی ریزسازواره های نمونه های دوغ صنعتی ایرانی نویسنده: باقري پورفلاح نيلوفر,مرتضويان فارساني سيداميرمحمد*,حسيني هدايت,شهراز فرزانه,بهادري منفرد اياد صفحه: از 185 تا 202 کلید واژه: دوغ صنعتي ايرانPCRباکتري هاي غيراستارتري لاکتيکيباسيلوس هاي اسپوردار گرم مثبتاستوباکترها و مخمرها مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: