فهرست دوره های نشریه : 17 دوره سال 1400 سال 1399 سال 1398 سال 1396 سال 1395 دوره 13, شماره 61 دوره 13, شماره 60 دوره 13, شماره 59 دوره 13, شماره 58 دوره 13, شماره 57 دوره 13, شماره 56 دوره 13, شماره 55 دوره 13, شماره 54 دوره 13, شماره 53 دوره 13, شماره 52 دوره 13, شماره 51 دوره 13, شماره 50 سال 1394 سال 1393 سال 1392 سال 1391 سال 1390 سال 1389 سال 1388 سال 1387 سال 1386 سال 1385 سال 1384 سال 1383
فهرست مقالات نشریه: فصلنامه علوم و صنايع غذايي ایران, آذر 1395, دوره 13, شماره 58 17 مقاله 1 : تشکیل کمپلکس محلول پروتئین های شیر- بخش محلول صمغ های بومی ایرانی و بررسی تاثیر غلظت بسپارهای زیستی بر رفتار فازی سامانه ها نویسنده: آذري كيا فاطمه,عباسي سليمان*,حميدي زهره,عزيزي محمدحسين صفحه: از 1 تا 14 کلید واژه: کتيراصمغ فارسيکمپلکس پروتئين- بسيارقنديدافعه الکترواستاتيک مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 2 : بررسی اثر فعالیت پروتئولیتیکی و تولید اگزوپلی ساکارید توسط آغازگرهای بومی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست های تولیدی نویسنده: اماني الهه,اسکندري محمدهادي*,شكرفروش سيدشهرام,حنيف پور محمدامين صفحه: از 15 تا 29 کلید واژه: آغازگر بومياگزوپلي ساکاريدبافتفعاليت پروتئوليتيکي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 3 : تاثیر ویژگی های کیفی مخمر نانوایی در تولید ضایعات نان (مطالعه موردی در شهر زنجان) نویسنده: حق نظري سيمين*,زرين قلمي سهيلا صفحه: از 31 تا 45 کلید واژه: کيفيت نانخمير ترشخمير مايهجوش شيرين مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 4 : تاثیر غلظت های مختلف سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم و دمای نگهداری بر خصوصیات میکروبی آلبالو خشک در طی نگهداری نویسنده: شارفي آبادي الناز*,شاه حسيني محمدحسن,صالحي فر مانيا صفحه: از 47 تا 56 کلید واژه: سوربات پتاسيمبنزوات سديمآلبالو خشکبسته بندي وکيوم مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 5 : تاثیر جایگزینی ساکارز با شیره خرما و قند مایع خرما بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر بیسکوئیت نویسنده: مصباحي غلامرضا,منصوري حسن,مجذوبي مهسا*,فرحناكي عسگر صفحه: از 45 تا 55 کلید واژه: خمير بيسکوئيتشيره خرماقند مايع خرمابافتفارينوگرافبافت سنج مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 6 : بررسی ورود باکتری Listeria monocytogenes به حالت «زنده اما غیرقابل کشت» در فرآیند حرارتی فرآوری مواد غذایی نویسنده: ذوالفقاري مهدي,رضايي مسعود*,فروزنده مقدم مهدي,محبتي مبارز اشرف,حسيني هدايت صفحه: از 69 تا 80 کلید واژه: L. monocytogenesVBNCبيان ژنبهداشت غذاييدماي بالا مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 7 : مطالعه امکان استفاده از عصاره جلبک Enteromorpha intestinalis به منظور کنترل برخی پاتوژن های غذایی نویسنده: خضري احمدآباد محمد,رضايي مسعود*,ذوالفقاري مهدي صفحه: از 81 تا 91 کلید واژه: عصاره جلبکEntromorpha intestinalisخواص ضد باکترياييخواص ضد قارچيروش انتشار ديسک مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 8 : تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی های کارکردی و رئولوژیکی ژلاتین پوست ماهی کپور سرگنده (Hypophtalmichthys nobilis) نویسنده: ابويي الهه,جعفرپور سيدعلي*,معتمدزادگان علي صفحه: از 93 تا 106 کلید واژه: ژلاتينکپور سرگندهترانس گلوتامينازرئولوژيرنگ مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 9 : مقایسه تاثیر امواج کوتاه و متوسط مادون قرمز بر پارامترهای خشک شدن برش های هلو در شرایط خلا نویسنده: اميري چايجان رضا*,علائي بهنام صفحه: از 107 تا 116 کلید واژه: امواج کوتاه مادون قرمزامواج متوسط مادون قرمزخشک کن خلارنگچروکيدگي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 10 : اثر صمغ های قدومه شهری (Leidium perfoliatum) و زانتان بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان قالبی تهیه شده از آرد گندم نویسنده: باقري هادي,كوچكي آرش*,محبي محبت صفحه: از 117 تا 129 کلید واژه: قدومه شهريرئولوژيخصوصيات نگهداري گازنان قالبي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 11 : ویژگی های رئولوژیکی دینامیک (نوسانی) پنیر پیتزای پروسس آنالوگ حاوی ایزوله پروتئین سویا در جایگزینی جزئی کازئینات نویسنده: رضائيان عطار فرناز*,حصاري جواد صفحه: از 131 تا 144 کلید واژه: پنير پيتزاي پروسس آنالوگايزوله پروتئين سوياآزمون روبش دماارزيابي حسي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 12 : برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی نشاسته های فسفریله و هیدروکسی پروپیله گندم نویسنده: يوسفي عليرضا,رضوي سيدمحمدعلي*,محبي محبت,نوروزي عبدالرضا,اكبرزاده توتونچي محمدرضا صفحه: از 145 تا 160 کلید واژه: نشاستهطيف سنجيقدرت تورمشفافيت خميررئولوژي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 13 : اثر اسید استئاریک بر خواص حرارتی، سدکنندگی و مورفولوژی فیلم های خوراکی بر پایه ثعلب نویسنده: اکرامي محمد,امام جمعه زهرا* صفحه: از 161 تا 171 کلید واژه: اسيد استاريکثعلبخواص حرارتيخواص سدکنندگيفيلم خوراکيميکروسکوپ الکتروني روبشي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 14 : شناسایی میزان تقلب آب در آبلیموی طبیعی با استفاده از جدول جستجوی منطق فازی نویسنده: يوسفي عليرضا*,خدابخش اقدم شهلا صفحه: از 0 تا 0 کلید واژه: آبليموتقلبمدلسازيمنطق فازي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 15 : تاثیر جای گزینی ساکاروز با اینولین و ترکیبات حجم دهنده روی ویژگی های رئولوژیکی و اندازه ذرات شکلات تلخ کم کالری نویسنده: بيطرف شكوفه,عباسي سليمان*,حميدي زهره صفحه: از 183 تا 194 کلید واژه: شکلات تلخ کم کالرياينولينپلي دکستروزمالتودکسترينويژگي هاي رئولوژيکياندازه ذرات مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 16 : بررسی اثر نسبت های مختلف آرد کامل سویا به عنوان جایگزین ارده ویژگی های بافتی، رئولوژیکی و حسی کرم ارده نویسنده: پورحاجي فاطمه*,مظاهري تهراني مصطفي صفحه: از 195 تا 203 کلید واژه: آرد سويالستينکرم اردهخصوصيات فيزيکي و شيميايي کرم ارده مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 17 : بررسی ترکیبات و استخراج موسیلاژ مخلوط برگ و ساقه گیاه (Malva neglecta) نویسنده: محمدي مريم,فرجي محمد*,فدوي قاسم,سلامي مريم صفحه: از 205 تا 214 کلید واژه: پنيرکموسيلاژاسيدهاي چرباسترول مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: